aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Θέλει νίκη για να μείνει ψηλά

ΑΕΛ: Θέλει νίκη για να μείνει ψηλά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με μαζεμένες απουσίες σε άλλον έναν αγώνα θα παρουσιαστεί η ΑΕΛ, αυτή τη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους Μεντόγεβιτς, Γκοντάλ, Κάρλος, Γκαζαριάν και Ζούνιορ. Σε σχέση, όμως, με τον τελευταίο αγώνα με την Ομόνοια, ο τεχνικός της ΑΕΛ θα έχει στη διάθεσή του τους Αβραάμ, Χουράδο, Γκαστανιάγα και Τόρες.

Πρόκειται για τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τους γαλαζοκίτρινους να επανέλθουν στις νίκες. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τους περσινούς κυπελλούχους, οι οποίοι θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στις ψηλές θέσεις. Μετά τον σημερινό αγώνα ακολουθούν τρία ματς εκτός Λεμεσού, με τον Εθνικό, την Ανόρθωση και το Παραλίμνι, ενώ θα φιλοξενήσουν στο Τσίρειο τον ΑΠΟΕΛ, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2019.

Ο Κέρκεζ καθιέρωσε τον σχηματισμό 3-5-2 και οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν να τον αφομοιώνουν. Υπάρχει, όμως, η πιθανότητα να διαφοροποιήσει σήμερα το σχήμα του, να πάει σε ένα 4-2-3-1 ή 4-4-2.

Όποια απόφαση και αν λάβει, ο στόχος θα είναι ο ίδιος, να φύγει νικήτρια η ΑΕΛ. Το σημαντικό είναι να μη δεχθεί γκολ και να μην επιτρέψει στον αντίπαλό της να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα του Βοζίνια. Μπροστά από τον τερματοφύλακα από το Πράσινο Ακρωτήρι θα είναι ο Α. Τεϊσέιρα και ο Ράσο. Αν παίξει με τρεις η ΑΕΛ, ίσως δούμε και τον Χ. Κυριάκου. Στα άκρα θα κινούνται οι Αντωνίου και Γουίλερ. Στη μεσαία γραμμή οι Γκαθτανιάγα, Ζντρασκόφσκι και Γερολέμου. Στην επίθεση, στην κορυφή ο Χουράδο και στα άκρα οι Τόρες και Αβραάμ. Μπορεί όμως να ξεκινήσει ο Γκαθτανιάγα στην άμυνα και να μείνει εκτός ο Χ. Κυριάκου, με τον Αγκάνοβιτς να παίρνει φανέλα βασικού. Θέση διεκδικεί και ο Εμαέ. Όλα είναι πιθανά, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να παίρνει τις αποφάσεις του ανάλογα και με την τακτική του αντιπάλου του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ