aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Θέλει να έχει και συνέχεια…

ΑΕΛ: Θέλει να έχει και συνέχεια…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια νίκη, όσο σημαντική κι αν είναι, για να έχει αντίκρισμα θα πρέπει να έχει και συνέχεια. Οι φίλοι της ΑΕΛ είχαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους την περασμένη Κυριακή να συνδυάζει σωστή τακτική, με πάθος και ποιότητα. Είχαν πολύ καιρό να χειροκροτήσουν με τόση διάθεση την ομάδα τους. Αυτό, όμως, τέλειωσε και μπροστά τους έχουν άλλο εμπόδιο να προσπεράσουν. Την Κυριακή, οι γαλαζοκίτρινοι θα βρεθούν απέναντι στην Πάφος FC και το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η αντίπαλός τους προέρχεται από επιτυχία, ενώ παρουσιάζεται ανεβασμένη.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αγκάνοβιτς λόγω καρτών, ο οποίος στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα είχε καλή παρουσία και συνέβαλε στο να φθάσει η ΑΕΛ στη νίκη. Θεωρείται σημαντική απώλεια, καθώς για τη συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ο μόνος που θα μπορούσε να αγωνιστεί είναι ο Γκαζαριάν, όμως είναι ανέτοιμος. Λογικά την τριάδα στη μεσαία γραμμή, δίπλα από τον Ζντραφκόσκι και τον Μεντόγιεβιτς θα πάρει ο Αντάμοβιτς, εκτός και αν δοκιμάσει κάτι διαφορετικό ο προπονητής της ΑΕΛ. Ο άλλος που χάνει το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» είναι ο Κυριάκου, όμως στην περίπτωση αυτή υπάρχει έτοιμη λύση, επιστρέφει ο Αντρέ Τεϊσέιρα. Καλύτερα είναι ο Γκοντάλ, όμως ο Κέρκεζ θα προτιμήσει στην άμυνα τη συνταγή με τους Γκαστανιάγα, Ράσο και Τεϊσέιρα.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, κυρίως στα αποδυτήρια και στο αθλητικό κέντρο, ήταν και παραμένει πολύ καλό. Η τελευταία νίκη μπορεί να δώσει καλύτερη δυναμική, έχοντας ως στόχο την παρουσία της ομάδας στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Το ρόστερ της ΑΕΛ είναι περιορισμένο σε σχέση με τις άλλες ομάδες που έχουν ψηλούς στόχους, αλλά αυτό δεν της αφαιρεί το δικαίωμα να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Οι ποδοσφαιριστές, όμως, που διαθέτει στο ρόστερ της είναι ικανοί και αν δεν έχει σημαντικές απώλειες με κάρτες και τραυματισμούς στη συνέχεια, τότε υπάρχουν οι δυνατότητες μέσω του πρωταθλήματος ή του κυπέλλου να το παλέψει για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ