aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Θέλει μόνο το καλό κοστούμι

ΑΕΛ: Θέλει μόνο το καλό κοστούμι

Μια ΑΕΛ με δυο πρόσωπα παρακολούθησαν οι φίλοι της ομάδας στο ΓΣΠ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Λεμεσού έμοιαζε απλά να παρακολουθεί την αναμέτρηση χωρίς να μπορέσει να καταφέρει σε κάποιο στάδιο του αγώνα να απειλήσει την άμυνα των γηπεδούχων. Το πρώτο 45λεπτό είναι γεγονός πως προβλημάτισε τον Ντούσαν Κέρκεζ που είδε όσα δούλεψαν με τους συνεργάτες του την εβδομάδα που είχε προηγηθεί να πηγαίνει στράφι.

Αντίθετα με το πρώτο 45λεπτο, η απόδοση της ΑΕΛ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετά καλή, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να κρατήσει η ΑΕΛ και στον επόμενο αγώνα με την Καρμιώτισσα, μια ομάδα που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να δείξει τα δόντια της και στους τρεις αντίπαλους της που έχει βρει στον δρόμο της μέχρι σήμερα. ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ΑΕΚ δεν θα ήταν υπερβολικό να λέγαμε πως υπέφεραν από τη νεοφώτιστη ομάδα κάτι που θα πρέπει να προσέξει η ΑΕΛ έτσι ώστε να μην χάσει βαθμούς.

Στα θετικά για την ΑΕΛ η επιστροφή σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων του Αντρέ Τεσέιρα, ενός παίκτη που φάνηκε να λείπει από την ΑΕΛ καθώς η παρουσία του στο αρχικό σχήμα μέχρι και σήμερα είναι γεγονός πως δίνει μια σταθερότητα στην αμυντική γραμμή των γαλαζοκίτρινων.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο για τον προπονητή της ΑΕΛ είναι πως είδε και τους Μπουνόζα και Ντανίλο να παίρνουν λεπτά συμμετοχής όπως και τον Γκαζαριάν που ξεκίνησαν τον αγώνα. Κοινό σημείο και των τριών παικτών πως πρέπει να ανεβάσουν τον ρυθμό τους για να μπορέσουν να πείσουν τον Ντούσαν Κέρκεζ να τους έχει στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ