aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Θα δώσουν «παρών» παρά την αντίθεση κάποιων

ΑΕΛ: Θα δώσουν «παρών» παρά την αντίθεση κάποιων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο τελικός δεν έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλο θόρυβο στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΛ, όπως οι προηγούμενοι που συμμετείχε. Γι’ αυτό και δεν υπάρχουν ουρές για την αγορά ενός εισιτηρίου. Ωστόσο, επικρατεί κινητικότητα και κατά εκατοντάδες αναμένεται πως θα βρεθούν στη δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, για να υποστηρίξουν τους ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ σε μία εβδομάδα, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Αναμένεται πως ο αριθμός θα φθάσει μέχρι τις 4.000, παρά την αντίθεση που προβάλλει μερίδα του κόσμου, λόγω της κάρτας φιλάθλου. Για καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού της ΑΕΛ, η μπουτίκ στο «Νίκος Σολομωνίδης»  θα είναι ανοικτή και σήμερα μεταξύ 15.00 και 18.00. Ο κόσμος ήταν απών για λόγους που έχουν εκφραστεί κατά καιρούς πολλές φορές, όμως ένας τελικός είναι διαφορετικός και παρά τους  προηγούμενους χαμένους τελικούς, ο απλός και ρομαντικός φίλαθλος, αδυνατεί να πειστεί πως μπορεί να απουσιάσει από τέτοιο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ