aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τέρμα στην «κατάρα» των 16 αγώνων με τους «Ευρωπαίους»

ΑΕΛ: Τέρμα στην «κατάρα» των 16 αγώνων με τους «Ευρωπαίους»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νέα σεζόν είναι κρίσιμη με την έννοια, πως και οι φίλοι της ΑΕΛ περιμένουν κάτι διαφορετικό, ένα σύνολο ανταγωνιστικό, που θα είναι σε θέση να πετυχαίνει νίκες και στα ντέρμπι. Διότι πέρυσι, σε δεκαέξι παιχνίδια δεν κατ  άφερε να νικήσει καμιά από τις ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη. Αυτό φανερώνει μια αδυναμία, που θέλει να την εξαλείψει.

Η ΑΕΛ της νέας περιόδου, είναι καθαρά υπόθεση του Ντούσαν Κέρκεζ. Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ έγιναν με απόλυτη επίγνωση τις ανάγκες της ομάδας. Οι λόγοι αυτών που αποχώρησαν ήταν τέτοιοι που δεν άφηναν άλλη επιλογή στον Βόσνιο τεχνικό. Αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα εμφανιστεί η ΑΕΛ στη νέα περίοδο, όμως ο Κέρκεζ που ξέρει πως κρατάει και τα κλειδιά της επιστροφής του κόσμου στο γήπεδο, έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχει η συνταγή του.

Μένει ως κερασάκι στην τούρτα, η ανακοίνωση του ονόματος του ξένου επιθετικού. Το έψαξε πολύ, αλλά έχει καταλήξει στον εκλεκτό του, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος του μήνα. Μέχρι το Σαββατοκύριακο πιθανό να προκύψει και η ανακοίνωση που θα φέρει και άλλα χαμόγελα αισιοδοξίας στον κόσμο της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ