aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τέλος στην αγωνία και σύνθημα για τίτλους

ΑΕΛ: Τέλος στην αγωνία και σύνθημα για τίτλους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

ΑΕΛ και Κέρκεζ θα πορευθούν μαζί για άλλα δύο χρόνια, αφού ο σύλλογος της Λεμεσού ανακοίνωσε επέκταση της συνεργασίας του έως το 2022. Πάει για τετραετία στον πάγκο της ΑΕΛ ο Βόσνιος προπονητής, αφού έχει ήδη συμπληρώσει δύο χρόνια στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Στις 6 Μαρτίου 2018 ο Ανδρέας Σοφοκλέους έλαβε την απόφαση να εμπιστευθεί τον 42χρονο τότε τεχνικό που ήταν στη ομάδα U21, μετά το διαζύγιο με τον Μπαλταζάρ και δικαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό για την επιλογή του. Οδήγησε την ΑΕΛ τον Μάιο του 2019 στην κατάκτηση του κυπέλλου μετά από 30 χρόνια! Παρήγε έργο και κέρδισε την εκτίμηση όλων στο σύλλογο της Λεμεσού.

Ανακοίνωση με την οποία έβαλαν τέλος στην αγωνία των φίλων της ΑΕΛ, που άκουγαν για συμφωνία εδώ και πολλές εβδομάδες αλλά δεν έβλεπαν επισημοποίηση της συνεργασίας.  Ο Ντούσαν Κέρκεζ με τον Θεόδωρο Αντωνίου, διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, εδώ και αρκετό διάστημα δουλεύουν στο πλάνο της διοίκησης. «Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι, εδώ και ένα μήνα δουλεύουμε καθημερινά στο πλάνο μας για να είμαστε δυνατοί του χρόνου. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, πάντα πρέπει να παλεύει για τίτλους. Δεν είμαστε το πρώτο φαβορί, όμως δεν φοβόμαστε κανένα. Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Το πλάνο μας είναι να κρατήσουμε τους παίκτες που θέλουμε. Δεν θα κάνουμε πολλές μετεγγραφές, 4-5, αλλά θα είναι δυνατές», τόνισε ο Βόσνιος.

Η ΑΕΛ ήδη προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με τους Έουλερ και Παπαφώτη. Γίνονται ενέργειες για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, με στόχο η ΑΕΛ να παρουσιαστεί δυνατή και ανταγωνιστική για άλλη μια σεζόν. Συνεχίζονται οι συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, για μείωση απολαβών και επέκταση συμβολαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ