aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τέλος εποχής για τον Aνδρέα Αβράαμ

ΑΕΛ: Τέλος εποχής για τον Aνδρέα Αβράαμ

Χωρίζουν οι δρόμοι της ΑΕΛ και του Ανδρέα Αβραάμ. Μετά από συνάντηση του Ντούσαν Κέρκεζ με τον  εκ των αρχηγών της ομάδας αποφασίσθηκε όπως οι δύο πλευρές προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους αν και ο Κύπριος άσος διατηρούσε συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Βόσνιος προπονητής της ΑΕΛ ενημέρωσε τον 33χρονο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή ότι δεν θα είχε ενεργό ρόλο την επόμενη σεζόν και ως εκ τούτου λήφθηκε η απόφαση να αποχωρήσει από τους γαλαζοκίτρινους.

Τις επόμενες μέρες ο Αβραάμ θα εξετάσει τις προτάσεις που θα τεθούν ενώπιόν του και ακολούθως θα συζητήσει με την ΑΕΛ για τα διαδικαστικά της λύσης του συμβολαίου του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πήρε μετεγγραφή στην ΑΕΛ το Καλοκαίρι του 2016 και μέτρησε 98 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε εφτά τέρματα και πιστώθηκε εννέα ασίστ. Κορυφαία στιγμή του στην ομάδα της Λεμεσού η κατάκτηση του κυπέλλου το 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ