aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τα θέματα που επείγουν κι η μεγάλη πρόκληση

ΑΕΛ: Τα θέματα που επείγουν κι η μεγάλη πρόκληση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ έχουν μπροστά τους άλλα δύο παιχνίδια για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και θέλουν αναμφιβόλως να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση «Ευρώπη» όσο γίνεται πιο σύντομα. Δεν αποκλείεται στην αγωνιστική που ακολουθεί να ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης σεζόν.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι σημαντικό, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και τους ποδοσφαιριστές του να το χαρακτηρίζουν ως πρόκληση. Η αντίπαλος θέλει πάση θυσία τη νίκη, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι έχουν τους δικούς τους λόγους να θέλουν να αντισταθούν και να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Στο ματς του Σαββάτου ίσως επιστρέψει ο Μαύρου στην κορυφή της επίθεσης, αφού θα απουσιάζει ο Αρουαμπαρένα. Και λέμε ίσως καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να αρχίσει ο Σάσι και στις πτέρυγες να βρεθούν οι Μέσκα, Γεωργιάδης. Ο νεαρός Πορτογάλος προπονητής με το περιορισμένο έμψυχο δυναμικό που διαθέτει, κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να παίρνει αποτελέσματα η ομάδα του και παραλλήλως να προσφέρει θέαμα. Σε μεγάλο βαθμό ο Μπαλταζάρ… νίκησε τα προβλήματα και με την παρουσία της ΑΕΛ σε όλα τα παιχνίδια, δείχνει πως τα πάει μια χαρά. Σε σύνολο 8 αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετρά τρεις νίκες, δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Πέραν απ’ όσα έγιναν φέτος, η ΑΕΛ καλείται να προετοιμαστεί και για τη νέα σεζόν. Στις 21 του Μάη θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν και μεγάλο διάστημα για να κάνουν διακοπές. Αρχές Ιουνίου θα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία, καθώς στις 29 του ίδιου μήνα είναι προγραμματισμένο το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι (α’ προκριματικός Γιουρόπα Λιγκ).

Όλα θα πρέπει να γίνουν μέσα σε στενό χρονοδιάγραμμα. Συνεπώς, ο Μπαλταζάρ και η διοίκηση καλούνται να επιταχύνουν τον προγραμματισμό ώστε να καταστήσουν την ΑΕΛ πιο δυνατή. Είναι γνωστό, πως δεν θα γίνουν πολλές προσθήκες. Είναι όμως και κάποια θέματα που επείγει να λυθούν, όπως αυτά με τον Αϊρόσα και τον Ρόμο. Ο πρώτος μάλλον θα συνεχίσει, ενώ για τον δεύτερο συνεχίζονται οι επαφές. Ακόμη στην ΑΕΛ θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να διατηρήσουν τον Φορτούνα στο ρόστερ και στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ