aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τα τέσσερα συμβόλαια που εκπνέουν και ο Μάιντεβατς

ΑΕΛ: Τα τέσσερα συμβόλαια που εκπνέουν και ο Μάιντεβατς

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Είναι νωρίς να ασχολούνται στην ΑΕΛ για την επόμενη σεζόν; Με την κατάσταση με τον κορωνοϊό και την αβεβαιότητα για το πότε θα επαναρχίσει και θα τελειώσει η τρέχουσα σεζόν, ίσως και ναι. Από την άλλη όμως, υπάρχουν κάποια δεδομένα που δείχνουν τον δρόμο για την επόμενη μέρα.

Τεσσάρων ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ το συμβόλαιό του εκπνέει 31 Μαΐου. Τώρα, τι θα γίνει εφόσον θα υπάρξει επιμήκυνση της σεζόν θα αποφασιστεί σύντομα. Πρόκειται για τους Χουράδο, Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς και Φράγκου. Η πρόθεση της διοίκησης είναι για ανανέωση της συνεργασίας της με τους πιο πάνω, πάντα σε σχέση με τα οικομομικά του συλλόγου και τις απαιτήσεις τους.

Την ίδια ώρα, οι Μάιντεβατς και Εμαέ αγωνίζονται στην ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού. Για τον πρώτο υπάρχει δικαίωμα από πλευράς ΑΕΛ, εφόσον καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό (που φαίνεται να μην είναι αποτρεπτικό) στην Μπαλσάν Μάλτας στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής να αποκτηθεί με ελευθέρα μετεγγραφή. Δεν ισχύει το ίδιο για Εμαέ που ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης. Επίσης, στην ΑΕΛ θα επιστρέψουν οι Λεάντρο Σίλβα, Κωνσταντινίδης, Κεραυνός και Μουστάκης, που αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ