aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τα συμβόλαια που την «καίνε»

ΑΕΛ: Τα συμβόλαια που την «καίνε»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι μαζεμένες απουσίες στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΛ έδωσαν την ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές να αναδειχθούν και να δείξουν το πολύ πολύπλευρο ταλέντο τους. Τρεις από αυτούς, οι Γιάννης Γερολέμου, Νταβόρ Ζντραφκόσκι και Μομψίλο Ράσο, κλέβουν την παράσταση με τις εμφανίσεις τους.

Οι δύο πρώτοι σήκωσαν στους ώμους τους την ΑΕΛ, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό (0-0). Φυσικά είναι στο ξεκίνημα της καριέρας τους και θα πρέπει να δουλέψουν και άλλο για να καθιερωθούν. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων μάλιστα, δεν θέλουν με τίποτα να χαθούν άδοξα από την ΑΕΛ.

Τo συμβόλαιο του Γερολέμου λήγει το καλοκαίρι του 2021  και του Ζντραφκόσκι με το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Ο Σκοπιανός μέσος δεν έχει ακόμη υπογράψει επέκταση της συνεργασίας του, όμως  απ’ ό,τι μαθαίνουμε ψήνεται νέα συμφωνία.  Όσο αφορά τον Ράσο, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Οι παράγοντες της ΑΕΛ δεν θέλουν να βρεθούν εκτεθειμένοι, χάνοντας τους τρεις ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι είναι σε πολύ καλή φάση της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Από εκεί και πέρα, τέλειωσε ο Ντόσα Ζούνιορ από την ΑΕΛ και η υπόθεση πλέον θα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Ήταν το κυρίαρχο ζήτημα των τελευταίων ωρών, όμως από εκεί και πέρα στον σύλλογο της Λεμεσού επικεντρώνονται και σε άλλα θέμα που τους απασχολούν. Η ζωή τρέχει και μαζί και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός και οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι δύο βαθμοί που χάθηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν αναμένεται να επηρεάσουν την ομάδα και το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, το οποίο σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον Ντούσαν Κέρκεζ και τους συνεργάτες του. Οι γαλαζοκίτρινοι εστιάζουν την προετοιμασία τους στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί στο Δασάκι το ερχόμενο Σάββατο.

Στη διάθεση του Βόνσιου προπονητή θα επανέλθει ο Ιβαν Κάρλος, ενώ θετικές είναι οι εκτιμήσεις για τους Ζοάν Γκαστανιάγα και Σλόμποταν Μεντόγιεβιτς. Ήδη έχουν επιστρέψει οι Μάνουελ Τόρες και Ρούβεν Χουράδο, που ήταν παροπλισμένοι. Εκτός πλάνου θα είναι για ακόμη δύο με τρεις εβδομάδες οι Μάρκο Αντάμοβιτς και Μπόρις Γκοντάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ