aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τα προβλήματα λύονται ενδοοικογενειακά

ΑΕΛ: Τα προβλήματα λύονται ενδοοικογενειακά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα όποια προβλήματα υπήρχαν ή υπάρχουν στην ΑΕΛ θα επιλυθούν ενδοοικογενειακά. Πάντα υπήρχαν και πάντα επιλύονταν και αυτό θα γίνει και τώρα σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί το κλίμα. Ο κόσμος με την απουσία του από το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου, έδειξε πως είναι απογοητευμένος. Από την άλλη, όσοι βρέθηκαν στην ανατολική βοήθησαν την ομάδα.

Οι ρυθμοί επανέρχονται όπως τους θέλει ο κόσμος και το μόνο που χρειάζεται η ΑΕΛ είναι ηρεμία και επιτυχίες. Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, τόνισε πως λιποτάκτης δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ και πως το μόνο που ζητά είναι ο φίλοι τη ομάδας, να μείνουν δίπλα της.

Με τον Διονύση Διονυσίου, γίνεται μια νέα αρχή, καθώς γνωρίζει την ομάδα, έχει διάθεση να αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά προπάντων να δώσει ευκαιρίες σε όλους, κυρίως νεαρούς Κύπριους, κάτι που θέλει πολύ να δει ο κόσμος. Με την προϋπόθεση φυσικά, πως θα αξίζουν και θα έχουν υπομονή μέχρι την καθιέρωση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ