aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται μόνο με πάθος, όμως…

ΑΕΛ: Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται μόνο με πάθος, όμως…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ούτε και σε προηγούμενα παιχνίδια έβγαζε τρομερό πάθος η ΑΕΛ, όμως κέρδιζε και προχωρούσε. Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται μόνο, λόγω πάθους και δύναμης, όμως στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, δεν είχαν αυτά τα στοιχεία. Τα μονοπώλησε ο αντίπαλός τους και ήταν ένα στοιχείο που έλειψε από την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Τόρες και ο Χουράδο, έδωσαν αναλογικά τις πιο πολλές δυνάμεις και ας μην είχε αποτέλεσμα η δράση τους. Με την μπάλα στα πόδια ή χωρίς αυτήν, οι δύο Ισπανοί έτρεξαν πολύ. Είχαν από μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία, σε χρονικά σημεία, που πιθανό να άλλαζε η τύχη της ομάδας τους αν ευστοχούσαν.

Στη συνέχεια, θα πρέπει οι γαλαζοκίτρινοι να γίνουν πιο παθιασμένοι για να παίρνουν και τα αποτελέσματα που θέλουν. Ειδικά από τους αμυντικούς, ο κόσμος περιμένει περισσότερα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της περασμένης Κυριακής, δεν είχαν καλές τοποθετήσεις, ειδικά από την πλευρά του κινείτο ο Πέδρο και ο Απόλλων έβρισκε εύκολα διαδρόμους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ