aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τα κυπριόπουλα της πρωτοπόρου, έτοιμα για δράση

ΑΕΛ: Τα κυπριόπουλα της πρωτοπόρου, έτοιμα για δράση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό διάστημα, η ΑΕΛ παρατάχθηκε με τρεις Κυπρίους στην ενδεκάδα της. Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Ντούσαν Κέρκεζ έριξε στο γήπεδο από την αρχή τους Γουίλερ, Μακρή και Αβραάμ, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να ρίξει και άλλους στο αρχικό σχήμα, αν διαπιστώσει βελτίωση.

Χρόνο συμμετοχής έχει πάρει και ο Γερολέμου, στον προθάλαμο είναι και ο Μιχαηλίδης, ενώ φάνηκε άτυχος ο Μουστάκη με τον τραυματισμό του. Επίσης, αξιόπιστη λύση είναι και ο Χ. Κυριάκου. Σε ομάδες, όπως είναι η ΑΕΛ και με τους στόχους που έχει δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για πειράματα.

Είναι θετικό το γεγονός πως ο Γουίλερ ανταποκρίνεται στον ρόλο του αριστερού μπακ. Το ματς με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ένα δείγμα πως ο διεθνής με την Ελπίδων έχει ξεφύγει από τα όρια του ταλαντούχου και είναι έτοιμος για να μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα. Ο Ανδρέας Αβραάμ δεν χρειάζεται συστάσεις, έχει τις δυνατότητες και παίζοντας στη φυσική του θέση, ως αριστερός εξτρέμ, μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Δυνατότητες έχει φυσικά και ο Ανδρέας Μακρής, γι’ αυτό άλλωστε τον εμπιστεύτηκε σε ντέρμπι ο Βόσνιος τεχνικός. Στην ΑΕΛ ποντάρουν και στον Νέστορα Μυτίδη. Αν πάρει και αυτός μπροστά, θα έχει αυξήσει η ΑΕΛ τις πιθανότητές της να πετύχει τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ