aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τα «δίχτυα» του Ντούσαν Κέρκεζ

ΑΕΛ: Τα «δίχτυα» του Ντούσαν Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά και τη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ο Ντούσαν Κέρκεζ με ποιους θα παρατάξει την ΑΕΛ στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση. Οι επιλογές στη μεσαία και αμυντική γραμμή έχουν λιγοστέψει καθώς οι Γκαζαριάν, Γκαστανιάγα, Αντάμοβιτς και Γκοντάλ δεν υπολογίζονται. Ωστόσο, αυτό δεν αφαιρεί το δικαίωμα στην ΑΕΛ να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αν  αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα με τρεις στόπερ, τη θέση δίπλα από τους «βασικούς» Ράσο και Α. Τεϊσέιρα, διεκδικούν οι Χ. Κυριάκου, Μεντόγιεβιτς. Ο τελευταίος είναι σίγουρο πως θα επανέλθει είτε σαν κεντρικός αμυντικός είτε σαν μέσος. Στο αρχικό σχήμα θα επιστρέφουν, σύμφωνα με τις ενδείξεις, οι Γουίλερ – Αβραάμ. Από εκεί και πέρα οι Ζντραφκόσκι, Γερολέμου και Χουράδο θα είναι επίσης στην ενδεκάδα. Θέση διεκδικούν και οι Εμαέ, Κάρλος, Ν.Τεϊσέιρα, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στην αποστολή ο Τόρες.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα έχουν καθόλου εύκολο απόγευμα αύριο. Η αντίπαλος κουβαλά μια δυναμική που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση σε κατάμεστο γήπεδο. Όπως και να έχει, η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να κάνει το δικό της παιχνίδι, να μην δεχθεί γκολ και να επιτεθεί για να κτυπήσει την αντίπαλο. Θα παίξει ρόλο η τακτική, η αγωνιστική πειθαρχία και κυρίως πόσο καλά θα δουλέψει ο ανασταλτικός μηχανισμός. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δούλεψε σε κάποιος τομείς που φαίνεται πως υπάρχουν αδυναμίες. Αν ελέγξει την κυκλοφορία της μπάλας και οργανωθεί σωστά μεσοαμυντικά, θα ελπίζει πως θα επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ