aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΠΟΕΛ, «ντόπες» από τους οπαδούς

ΑΕΛ: Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΠΟΕΛ, «ντόπες» από τους οπαδούς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην ΑΕΛ, επικεντρώθηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Η μεθαυριανή έξοδος στο ΓΣΠ έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πτοεί τους γαλαζοκίτρινους. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα (2-1) και πολύ περισσότερο την επιτυχία κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (2-1) είναι διάχυτη η πίστη και η αισιοδοξία ενόψει του ζόρικου 90λέπτου με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, με την επιστροφή των διεθνών (Αβραάμ, Μ. Αντωνίου, Γερολέμου, Χ. Κυριάκου και Ζντραφκόφσκι) αρχίζει να καταλήγει στο αγωνιστικό πλάνο. Ο προπονητής της ΑΕΛ, ξέχωρα από την κατάσταση των διεθνών, θα προσμετρήσει και την ετοιμότητα των Ντανίλο Σόουζα, Μπρούνο Σάντος, Γκορτνάν Μπουνόζα, Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Ανέβασαν ρυθμό, παρουσιάζουν μεγάλη βελτίωση και στην αυριανή προπόνηση θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 3, καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στην αυριανή προπόνηση (18:30) και να κατακλύσει το βοηθητικό, ώστε να δώσουν το σύνθημα για να συνεχίσει η ομάδα με το απόλυτο στη συγκομιδή βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ