aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥAEΛ: Συνέχεια από εκεί που έμεινε

AEΛ: Συνέχεια από εκεί που έμεινε

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αρχή στη νέα σεζόν κάνει πρώτη η ΑΕΛ. Με στόχο να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε στην προηγούμενη σεζόν, η ομάδα της Λεμεσού παίρνει μπρος θέτοντας και πάλι ψηλά τον πήχη. Σε άλλη μια απαιτητική σεζόν, όπως αναμένεται να είναι η επόμενη, η ΑΕΛ θα επιδιώξει και πάλι τη διάκριση.

Σήμερα και αύριο οι ποδοσφαιριστές της θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο του Τσιρείου για εξετάσεις και την Τετάρτη η αποστολή της ΑΕΛ θα μεταβεί στον Αγρό, όπου θα διαμένει στο ξενοδοχείο «Ρόδον» και θα προπονείται στο γήπεδο του Πελενδρίου μέχρι και τις 26 του μήνα. Ακολούθως, στις 29 Ιουνίου έως και τις 9 Ιουλίου θα βρεθεί στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Lebensquell Bad Zell για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, διάστημα στο οποίο θα δώσει και 4 φιλικούς αγώνες, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο. Η ομάδα της Λεμεσού θα αρχίσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στις 22 Ιουλίου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Θα μάθει αντίπαλο την προσεχή Τετάρτη, 16 Ιουνίου.

Η ομάδα της Λεμεσού, που ανακοίνωσε πέντε μετεγγραφές, Μάζουρεκ, Σωτηρίου, Ριστέφσκι, Μαζάν και Ρέινολντς, θα αρχίσει την προετοιμασία της με επιθετικές ελλείψεις. Βρίσκεται σε αναζήτηση δύο επιθετικών, μετά την παραχώρηση του Μαέ αλλά και την απόφαση να παραχωρηθεί ως δανεικός ο Μπάμπιτς. Βεβαίως, μέχρι να προχωρήσει σε σύναψη συνεργασίας με δύο επιθετικούς, στην ομάδα θα παραμείνει ο Κροάτης, ενώ επέστρεψε και ο Μάιντεβατς. Για τον Μπάμπιτς ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από τον Ολυμπιακό και την ΠΑΕΕΚ, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Καταβάλλεται ακόμη προσπάθεια για να προκύψει συμφωνία με τον Μπένσοπ, κεφάλαιο που παραμένει ανοιχτό αλλά όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει κατάληξη μειώνονται και οι πιθανότητες συνεργασίας των δύο πλευρών. Σήμερα, το πολύ μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει μια και καλή. Την ίδια ώρα, οι γαλαζοκίτρινοι βλέπουν και αλλού αφού ήδη χάθηκε χρόνος, ενώ αναζητούν κι άλλη μια επιλογή για τη γραμμή κρούσης. Επίσης, η ΑΕΛ κινείται και για νεαρό τερματοφύλακα, που θα πάρει θέσει στον Κατάλογο Β.

Στον πάγκο των Σκοπίων έμεινε ο νεοαποκτηθείς για την ΑΕΛ κεντρικός αμυντικός Κίρε Ριστέφσκι στην πρεμιέρα του Euro απέναντι στην Αυστρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ