aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Συν δύο για το «Αμμόχωστος»

ΑΕΛ: Συν δύο για το «Αμμόχωστος»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Με τους Ιβάν Κάρλος και Βοζίνια στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ γίνονται οι προπονήσεις της ΑΕΛ από χθες. Ο Βόσνιος προπονητής είδε τους δυο παίκτες του να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της προπόνησης, κάτι που του επιτρέπει να έχει περισσότερες επιλογές για την ενδεκάδα για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Πλέον ενόψει της μεθαυριανή δύσκολης εξόδου στο «Αμμόχωστος», το μοναδικό πρόβλημα είναι ο παροπλισμός του Μάρκο Αντάμοβιτς. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, αφού τη μοναδική έξοδό τους ηττήθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ (0-3).

Τόσο ο Κέρκεζ όσο και οι συνεργάτες του έχουν παρακολουθήσει τους αγώνες της Νέας Σαλαμίνας και ξέρουν πώς θα πρέπει να την αντιμετωπίσουν και πού θα πρέπει να κτυπήσουν τους ερυθρόλευκους. Σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουν να ανεβάζουν την απόδοσή τους οι πιο παλιοί παίκτες της ΑΕΛ.

Οι Αντρέας Αβραάμ , Χρίστος Γουίλερ άλλα και  Ντόσα Τζουνιορ έδειξαν στον αγώνα του Σουπερ Καπ με τον ΑΠΟΕΛ (0-1) πως ανεβάζουν ρυθμό, κάτι που ικανοποιεί τον Βόσνιο τεχνικό. Παράλληλα είναι πολύ θετικό πως οι δύο τελευταίοι νεοαποκτηθέντες, Μαέ και Μεντόγιεβιτς, δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν δίνοντας άλλες δύο ποιοτικές επιλογές στην τεχνική ηγεσία.

Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα οι Βοζίνια και ο Νταβόρ Ζντραφκόφσκι, θα έχουν διεθνείς υποχρεώσεις. Ο πρώτος θα πάει στο Πράσινο Ακρωτήρι για δυο αναμετρήσεις στις 10 και στις 13 με Τόγκο και Κόγκο. Ο δεύτερος έχει κληθεί να αγωνιστεί στις αγώνες των προκριματικών με Μαυροβούνιο στις 10 του μήνα και με το Καζακστάν στις 15 του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ