aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEΛ: Συμφώνησαν και επεκτείνουν Αντωνίου-Γερολέμου (οι λεπτομέρειες της ρήτρας)

AEΛ: Συμφώνησαν και επεκτείνουν Αντωνίου-Γερολέμου (οι λεπτομέρειες της ρήτρας)

Σύμφωνα με πληροφορίες, οποιαδήποτε εμπόδια υπήρχαν στις διαπραγματεύσεις της διοίκησης της ΑΕΛ με του Μηνά Αντωνίου και Γιάννη Γερολέμου, ξεπεράστηκαν.

Οι δύο Κύπριοι παίκτες, οι οποίοι αναδείχθηκαν από τα σπλάχνα της ομάδας του Λιμανιού (ο Μηνά έκανε καριέρα και σε άλλες ομάδες), είπαν το «ναι» και συμφώνησαν προφορικά για αναπροσαρμογή απολαβών και επέκταση συμβολαίου.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο θα βάλουν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο συνεργασίας και θα ανακοινωθούν από την διοίκηση της ΑΕΛ με τις γνωστές φωτογραφίες και τα βίντεο.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα, προέκυψε διαφωνία που αφορούσε στη ρήτρα του ποδοσφαιριστή και ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους πήρε την απόφαση να τον θέσει εκτός ανδρικής ομάδας, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα οι δύο πλευρές τα βρήκαν, συμφώνησαν για νέο τριετές συμβόλαιο και… τέλος καλό όλα καλά.

Αρχικά η διοίκηση Σοφοκλέους τοποθέτησε ρήτρα κοντά στις 500.000 ευρώ, ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή συζητούσε για περίπου 250.000 ευρώ. Η συμφωνία αφορά σε αύξηση ρήτρας ανά σεζόν. Για την πρώτη σεζόν η ρήτρα θα είναι 200.000 ευρώ, τη δεύτερη 300.000 ευρώ και την τρίτη περίπου 500.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ