aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Στροφή 180 μοιρών από τον Ανδρέα Σοφοκλέους

ΑΕΛ: Στροφή 180 μοιρών από τον Ανδρέα Σοφοκλέους

Αλλάζουν τα δεδομένα ενόψει της αυριανής γενικής εκλογικής συνέλευσης του σωματείου της ΑΕΛ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν από τον 12μελη συνδυασμό με επικεφαλής τον Κώστα Χριστοδούλου, είναι υποψήφιος και ο νυν πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποχωρεί και να αφοσιώνεται στην ποδοσφαιρική εταιρία, ενώ υποψηφιότητα υπέβαλαν και άλλα δύο άτομα. Η απόφαση του προέδρου ήταν πως θα αποχωρούσε και αυτό ήταν κάτι που οδηγούσε σε αλλαγή του οικοδομήματος του σωματείου.

Διαβάστε επίσης: Εάν ο Κέρκεζ δεν έχει στηρίγματα…

Αυτό σημαίνει ότι στην ΑΕΛ θα πάνε σε εκλογές, αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι απόψε, εάν δηλαδή δεν αποσυρθεί κάποιος. Στο σύνολο, είναι 15 αυτοί που υπέβαλαν υποψηφιότητα και το διοικητικό συμβούλιο θα αποτελείται από 12.

Ο κ. Σοφοκλέους απέφυγε επιμελώς τις δημόσιες τοποθετήσεις το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό και η σημερινή μέρα αναμένεται με ενδιαφέρον, κατά πόσο θα επιμείνει στην υποψηφιότητα του, ή θα αποσυρθεί. Με τη νέα εξέλιξη και την υποψηφιότητα του νυν πρόεδρου, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την αποψινή συνέλευση, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης: Τέλος του 2020 το γήπεδο Λεμεσού, εάν και εφόσον

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ