aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Στο… συρτάρι το θέμα Κέρκεζ!

ΑΕΛ: Στο… συρτάρι το θέμα Κέρκεζ!

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Έχουν «παγώσει» τα πάντα λόγω κορωνοϊού και μαζί τους, ασφαλώς, οποιαδήποτε εξέλιξη αφορούσε τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Προφανώς, όταν (κι εφόσον) η ζωή επανέλθει σε μία «κανονικότητα», στην ΑΕΛ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τους πιάσει παντελώς απροετοίμαστους.

Εκτός από τα συμβόλαια των παικτών που ολοκληρώνονται τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, στην ομάδα της Λεμεσού –αργά ή γρήγορα- θα κληθούν να τα πουν με τον Ντούσαν Κέρκεζ. Για τον Βόσνιο προπονητή έχουν ειπωθεί και γραφτεί πάρα πολλά, πλην όμως καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει καταγραφεί.

Προφανώς, πριν η διοίκηση μπει στα βαθιά του προγραμματισμού, θα ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής ή όχι με τον Ντούσαν Κέρκεζ. Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων δεν έχει εκδηλώσει καμία πρόθεση για να αποχωρήσει, ούτε η διοίκηση έχει θέσει κάτι τέτοιο στο… τραπέζι. Βεβαίως, όταν αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση λόγω κορωνοϊού, οι δύο πλευρές θα θέσουν επί τάπητος το ζήτημα και με ειλικρίνεια, θα δουν κατά πόσον θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ