aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Στο σπίτι της είναι αλλιώς…

ΑΕΛ: Στο σπίτι της είναι αλλιώς…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ντέρμπι, με ΑΕΚ και Ομόνοια στα οποία μέτρησε ισάριθμες ήττες, η ΑΕΛ την προσεχή αγωνιστική επιστρέφει στο σπίτι της. Εκεί που μετρά δύο στα δύο. Τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, θα φιλοξενήσει το Παραλίμνι και θα θελήσει να τριτώσει το καλό διατηρώντας το απόλυτο των βαθμών.

Απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες, η ΑΕΛ πήρε το ζητούμενο και αυτό θα ψάξει και τη Δευτέρα. Θέλει να επιστρέψει τις επιτυχίες, που θα τονώσουν το ηθικό των παικτών και θα δώσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Στο Τσίρειο, λοιπόν, η ΑΕΛ επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 2-1 και της Καρμιώτισσας με 3-1. Η τρίτη επιτυχία της ήταν επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας (2-1).

Η αξιοποίηση της έδρας της, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Θα γίνει μπροστά σε άδειες εξέδρες το προσεχές ματς, λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που έλαβε το Υπουργείο Υγείας, ωστόσο στο Τσίρειο υπό όποιες συνθήκες η ΑΕΛ έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Βίντεο ανάρτησε η ΑΕΛ στα ΜΚΔ με το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της καμπάνιας για τη νέα επετειακή φανέλα που αναμένουν να έχουν στην Κύπρο κατά την διάρκεια της πρώτης βδομάδας Νοεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ