aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Στο μυαλό του Ντούσαν Κέρκεζ

ΑΕΛ: Στο μυαλό του Ντούσαν Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προετοιμασία της ΑΕΛ συνεχίζεται με την ακίδα του στόχου να είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι οι ποδοσφαιριστές του, σε παιχνίδι που χαρακτηρίζεται σημαντικό. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν την πολυτέλεια απώλειας άλλων βαθμών και το ματς στο Παραλίμνι, είναι μεν δύσκολο, αλλά προβάλλει και σαν μια ευκαιρία για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα κολλήσει βαθμολογικά και οι στόχοι θα απομακρυνθούν . Αν όμως η ΑΕΛ κερδίσει θα ελπίζει πως θα παραμείνει κοντά στις ομάδες που φλερτάρουν τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η επιστροφή του Γκαθτανιάγα λύνει και τα χέρια του προπονητή. Ο Βάσκος θα επανέλθει και μπορεί να δώσει λύσεις, τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή.  Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Γερολέμου και Γουίλερ. Η χρησιμοποίηση του τελευταίου, είναι πιθανό να φέρει και αλλαγές στο αγωνιστικό σχήμα, να παραταχθεί δηλαδή η ΑΕΛ με 4-2-3-1. Να ξεκινήσει με δύο κεντρικούς μπακ, τον Α. Τεϊσέιρα και τον Ράσο, με Αντωνίου και Γουίλερ στα άκρα.

Από εκεί και πέρα, ο Ζντρασκόφσκι με τον Γκαθτανιάγα θα είναι οι δύο κεντρικοί μέσοι, ο Γερολέμου θα κινείται πιο μπροστά και πίσω από τον Χουράδο, ενώ στις πτέρυγες θα είναι οι Αβραάμ και Μαρκόσκι. Στη θέση του τελευταίου, μπορεί να ξεκινήσει ο Αντωνίου και στο δεξί άκρο της άμυνας να βρεθεί ο Χ. Κυριάκου.  Αυτά στη θεωρία, καθώς ο Βόσνιος προπονητής έχει άλλες τρεις προπονήσεις στη διάθεσή του, για να καταλήξει στις τελικές του αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ