aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Στο μυαλό του Κέρκεζ…

ΑΕΛ: Στο μυαλό του Κέρκεζ…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει ΑΕΚ, ειδικά στην άμυνα μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ντόσα Ζούνιορ. Ο αρχηγός της ΑΕΛ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο περίπου εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής (Δευτέρα), αλλά και αυτό με τον Απόλλωνα για την επόμενη αγωνιστική (26/10). Ο Ζούνιορ αρχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο στη διάθεση του Κέρκεζ.

Ο κόουτς της ΑΕΛ θα χρησιμοποιήσει σχήμα με τους Γκοντάλ, Α. Τεϊσέιρα στο κέντρο της άμυνας, ενώ πιθανό να δούμε αλλαγή και στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής. Αντί του Ν. Τεϊσέιρα να αγωνιστεί ο Αντωνίου. Πέραν από τον Ζούνιορ, εκτός πλάνων για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα είναι οι Αβραάμ, Αντάμοβιτς.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν άλλες τέσσερις προπονήσεις για να παρουσιαστούν με απαιτήσεις στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής. Είναι σημαντικό το ματς, γιατί στην κατάσταση που είναι η ομάδα μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, επιβάλλεται η επιστροφή στις νίκες, ώστε να μην στραβώσει το κλίμα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει διάφορες σκέψεις ως προς το σχήμα που θα παρατάξει τη Δευτέρα. Μπορεί να δούμε τον Ζντραφκόσκι από την αρχή, ενώ είναι άγνωστο ποιος θα καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Ο Χουράδο, ο Κάρλος και ο Μαέ συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού.

Η ΑΕΛ είναι μπροστά σε μεγάλη πρόκληση, καθώς με νίκη θα πάει με άλλον αέρα στα εξίσου δύσκολα ματς που ακολουθούν με τον Απόλλωνα, την Πάφος FC, (εντός) και την Ομόνοια (εκτός). Πρόκειται για μια σειρά αγώνων στους οποίους καλείται να δείξει χαρακτήρα και τσαμπουκά. Είναι γενικά παραδεκτό ότι από την ΑΕΛ λείπει το πάθος και η δύναμη. Για να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του Κέρκεζ θα πρέπει να αλλάξει αγωνιστική ταχύτητα. Γιατί η αλήθεια είναι πως εκτός από το δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα για το Σούπερ Καπ με τον ΑΠΟΕΛ, δεν είδαμε κάτι που να εντυπωσιάσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ