aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Στήνει τα κομμάτια του παζλ

ΑΕΛ: Στήνει τα κομμάτια του παζλ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εμπειρία και ταλέντο θέλει να συνδυάσει η ΑΕΛ ενόψει της νέας περιόδου, κάτι που επιτυγχάνει μέχρι στιγμής με τη διατήρηση του βασικού κορμού αλλά και τις προσθήκες που έχει υλοποιήσει για την ώρα. Οι γαλαζοκίτρινοι βάσει των κινήσεών τους, «φωνάζουν» ότι θέλουν να «χτίσουν» ένα δυνατό, ανταγωνιστικό σύνολο με παρόν και μέλλον. Το ρόστερ να αποτελείται από κράμα έμπειρων και ποιοτικών αλλά και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Στην ΑΕΛ, λοιπόν, στήνουν ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ, ώστε το ρόστερ της νέας περιόδου να είναι ακόμη πιο ποιοτικό και γεμάτο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και του κόσμου της ομάδας. Στον σύλλογο της Λεμεσού, με τον Ανδρέα Σοφοκλέους να έχει συνεχή και ενεργό ρόλο στα της υλοποίησης του πλάνου που τέθηκε εξ αρχής, κλείνουν το ένα κεφάλαιο μετά το άλλο, δείχνοντας αποφασιστικότητα.

Ένα απ’ αυτά, που είχε τη σφραγίδα του προέδρου της ΑΕΛ, είναι του Άντριγια Μάιντεβατς. Κρίθηκε ως ποδοσφαιριστής–επένδυση για τον σύλλογο, με την ΑΕΛ να έχει ήδη καταβάλει ένα σημαντικό ποσό (€100.000) στην Μπαλζάν Μάλτας στην οποία ανήκε ο ποδοσφαιριστής και τον έκανε «δικό» της. Η απόκτηση του νεαρού Σέρβου επιθετικού επισημοποιήθηκε από τους γαλαζοκίτρινους.

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Άντριγια Μάιντεβατς. Η ομάδα μας συμφώνησε σε όλα με την Μπαλζάν και τον ποδοσφαιριστή και προχώρησε στην απόκτησή του. Ευχόμαστε τον Άντριγια κάθε επιτυχία και πολλούς τίτλους με τη φανέλα της ομάδας μας», ενημέρωσε ο σύλλογος της Λεμεσού. Ο Μάιντεβατς, που στο σύντομο διάστημα που αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΛ μπόρεσε και κέρδισε τις εντυπώσεις. Κλήθηκε και υπέγραψε διετές συμβόλαιο, έως το καλοκαίρι του 2022. Πλέον, ο Κέρκεζ που έχει ισχυρή άποψη για την αξία του Σέρβου φορ, αναμένει ότι θα συνεχίσει να τον δικαιώνει και θα βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Εξάλλου, η ΑΕΛ προχώρησε σε επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας της με τον Σλόποταν Μεντόγεβιτς. Στο πρόσωπο του 29χρονου Σέρβου οι γαλαζοκίτρινοι βλέπουν τον ηγέτη της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Πολύπειρος, με πέρασμα από τη Γερμανία φορώντας τη φανέλα των Βόλφσμπουργκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ντάρμσταντ. Μπορεί να καλύψει θέση στη μεσαία γραμμή αλλά και ως στόπερ. «Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή μας Σλόποταν Μεντόγεβιτς μέχρι το 2023. Ευχόμαστε στον Σλόποταν κάθε επιτυχία και πολλούς τίτλους με την φανέλα της ομάδας μας», ενημέρωσε ο σύλλογος της Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής η ΑΕΛ, πέρα από τον Μάιντεβατς, προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τον 24χρονο Παπαφώτη (μεσοεπιθετικός) και τον 25χρονο Έουλερ (αριστερός μπακ). Ο αριθμός των μετεγγραφών θα κριθεί από τις αποχωρήσεις. Γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, που είτε δεν θα αποδεχθούν την πρόταση μείωσης των απολαβών τους είτε στην ΑΕΛ κρίνουν πως έχουν κλείσει τον κύκλο τους, θα αποχωρήσουν και το κενό τους θα κληθούν να καλύψουν άλλοι. Η ερχόμενη εβδομάδα κρίνεται σημαντική για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, παρόλο που οι γαλαζοκίτρινοι το έκαναν σαφές εξ αρχής ότι δεν θα βιαστούν να κλείσουν το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ