aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Στην πόρτα εξόδου άλλοι δύο

ΑΕΛ: Στην πόρτα εξόδου άλλοι δύο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δυο ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ της ΑΕΛ την περσινή σεζόν και παρόλο που διατηρούν συμβόλαιο και για ακόμη ένα χρόνο, πολύ σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν. Πρόκειται για τους Μπόρις Γκοντάλ και Νιλς Τεϊσέιρα. Οι δυο τους παρουσιάστηκαν αρνητικοί στην πρόταση μείωσης των απολαβών τους και σε συνδυασμό με την προσφορά τους στην περσινή περίοδο, οδήγησαν την ΑΕΛ να εισέλθει σε συζήτηση μαζί τους για να εξευρεθεί η «χρυσή τομή» που θα οδηγήσει στον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αγωνίστηκε σε εννιά αγώνες πρωταθλήματος. Ο Γερμανοπορτογάλος δεξιός μπακ έπαιξε σε οκτώ ματς. Σε αντίθεση με τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις της ΑΕΛ με τους Μεντόγεβιτς, Αντρέ Τεϊσέιρα και Γκαζαριάν για μείωση απολαβών και επέκταση συμβολαίου. Στην ομάδα της Λεμεσού θεωρούν και τους τρεις αναγκαίους στο ρόστερ της νέας περιόδου. Κρίνονται ως ποιοτικοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Σύντομα αναμένεται ουσιαστική εξέλιξη, με υπογραφή και ανακοίνωση από τον σύλλογο της Λεμεσού. Κεφάλαιο που απασχολεί την ΑΕΛ και παραμένει ανοιχτό και δεν αναμένεται να κλείσει σύντομα εάν δεν το πράξει ο ποδοσφαιριστής, είναι αυτό του Γιάννη Γερολέμου. Όπως ισχυρίζονται στην ΑΕΛ, έκαναν μία άκρως δελεαστική πρόταση στον 20χρονο μεσοεπιθετικό, ωστόσο για την ώρα δεν παρουσιάζεται θετικός για την υπογραφή συμβολαίου.

Η πρόθεση του συλλόγου είναι όπως περιμένει τον Γερολέμου μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, προσδοκώντας ότι θα διαφοροποιήσει τη θέση του και θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με αναθεωρημένους όρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ