aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Στην έδρα της αυτή κάνει κουμάντο…

ΑΕΛ: Στην έδρα της αυτή κάνει κουμάντο…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τα έξι ματς που έδωσε η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, τα δύο ήταν στο Τσίρειο. Με Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα, στα οποία πέτυχε ισάριθμες νίκες. Έδειξε πως, στην έδρα της είναι πολύ πιο απαιτητική και ιδιαίτερα απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες δεν θέλει να χάνει βαθμούς. Γι’ αυτό και αύριο, φιλοξενώντας το Παραλίμνι, θα θελήσει με καλή παρουσία και το «νόμο» του Τσιρείου να φθάσει σε άλλη μια επιτυχία, αφήνοντας πίσω τα εκτός έδρας αρνητικά αποτελέσματα με ΑΕΚ και Ομόνοια.

Η προετοιμασία των γαλαζοκιτρίνων ολοκληρώνεται σήμερα. Η διακοπή λειτούργησε θετικά για την επάνοδο κάποιων ποδοσφαιριστών και την ετοιμότητα άλλων. Κάποιες θέσεις αποτελούν ερωτηματικό από ποιους θα καλυφθούν, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Βόσνιος προπονητής θα έχει και περισσότερες επιλογές στον πάγκο.

Θα απουσιάσει ο Τεϊσέιρα λόγω κίτρινων καρτών, με τον Μπουνόζα να είναι πανέτοιμος να ηγηθείς της αμυντικής γραμμής. Η θέση που ίσως αποτελεί το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ. Τη διεκδικούν οι Αντωνίου και Γκαζαριάν, ενώ έτοιμος παρουσιάζεται και ο Τόρες. Εάν ο Ισπανός πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ίσως προκύψουν ανακατατάξεις μεσοεπιθετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ