aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Σούπερ deal με Ζντραφκόφσκι (ανακοίνωση)

ΑΕΛ: Σούπερ deal με Ζντραφκόφσκι (ανακοίνωση)

Το είπε και το έκανε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους. Τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ενεργοποιήθηκε αυτόματα η ανανέωση του συμβολαίου του Νταβόρ Ζντραφκόφσκι μέχρι το 2022, η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» με ανακοίνωσή της προανήγγελλε αναπροσαρμογή στα οικονομικά και ακόμα μεγαλύτερη επέκταση στο συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Κάτι τέτοιο συνέβη σήμερα, με τον 22χρονο Σκοπιανό ανασταλτικό μέσο να κάνει τη… βόλτα του από τα γραφεία του σωματείου και να βάζει την υπογραφή του σε όλα όσα είχαν συμφωνηθεί από καιρό με τη λεμεσιανή ομάδα, τη φανέλα της οποίας θα φορά μέχρι το 2023.

Η ΑΕΛ γνωρίζοντας μάλιστα ότι ομάδες από το εξωτερικό είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τον Ζντραφκόφσκι, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της τα τελευταία δύο χρόνια. Ξέρει, εξάλλου, ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πέραν απ’ το γεγονός πως είναι πολύ χρήσιμος στο αγωνιστικό κομμάτι, μπορεί να αυξήσει κατά πολύ τις μετοχές του.

«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή μας Νταβόρ Ζντραφκόφσκι μέχρι το 2023. Ευχόμαστε στον Νταβόρ κάθε επιτυχία και πολλούς τίτλους με την φανέλα της ομάδας μας», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ