aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Σκέψεις για αποδέσμευση

ΑΕΛ: Σκέψεις για αποδέσμευση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Ατλέτικο Βαλεάρες «τραβά» το θέμα με τον Ρούβεν Χουράδο στα αρμόδια όργανα της ΟΥΕΦΑ, καθώς υποστηρίζει πως παράτυπα εγγράφηκε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στην ΑΕΛ. Η υπόθεση απασχολεί τώρα πολύ σοβαρά τη διοίκηση του συλλόγου της Λεμεσού, η οποία εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να κάνει πίσω, αν όντως έχουν δίκιο οι Ισπανοί.

Οι γαλαζοκίτρινοι, όπως διέρρευσε από τον στενό κύκλο του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους, δεν θα ρισκάρουν σε μια δικαστική διαμάχη, καθώς είναι εύκολο να αποδεσμεύσουν τον ποδοσφαιριστή και να αναζητήσουν άλλον. Γιατί αν μπουν στη διαδικασία να το ψάχνουν επί εβδομάδες, ποιος έχει δίκιο ή άδικο, θα χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Άλλωστε, τώρα μόλις άρχισε η προετοιμασία και ο Ντούσαν Κέρκεζ μπορεί να βρει άλλον επιθετικό. Οι παράγοντες της ΑΕΛ θέλουν να κάνουν ό,τι είναι πιο ορθό για να μη βρεθούν εκτεθειμένοι, καθώς δεν υπάρχει λόγος. Άλλωστε, δεν θα χαθούν οι επιθετικοί που μπορούν να προσεγγιστούν και να καταλήξουν στην ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ