aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Σε Πλάτρες και Βουλγαρία η προετοιμασία ενόψει Ευρώπης

ΑΕΛ: Σε Πλάτρες και Βουλγαρία η προετοιμασία ενόψει Ευρώπης

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μέχρι και το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

H πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 06 Ιουνίου στη Λεμεσό και η αρχή θα γίνει με τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Επίσης όλοι οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εργομετρικά.

Οι προπονήσεις στη Λεμεσό θα συνεχιστούν μέχρι τις 10 Ιουνίου. Στις 11 Ιουνίου ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ θα μεταφερθεί στις Πλάτρες όπου θα παραμείνει μέχρι τις 17 Ιουνίου. Στις 18 θα υπάρχει ρεπό για ολόκληρη την ομάδα και ακολούθως θα γίνει προπόνηση στη Λεμεσό στις 19 Ιουνίου.

Στις 20 Ιουνίου η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σόφια στην Βουλγαρία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Κατά τη διαμονή της ομάδας στη Βουλγαρία είναι προγραμματισμένες δυο φιλικές αναμετρήσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν καθοριστεί οι αντίπαλοι μας. Οι αγώνες θα γίνουν στις 21 και 23 του Ιουνίου. Η ομάδα θα επιστρέψει από τη Σόφια στη Λάρνακα στις 24 του μήνα. Στις 25 η ομάδα θα έχει ρεπό ξεκούρασης και από τις 26 Ιουνίου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο Ευρωπαϊκό μας αγώνα. Θυμίζουμε ότι ο αντίπαλος θα βγει από κλήρωση στις 19 Ιουνίου.

Λεπτομέρειες για την επίσημη πρώτη της φετινής χρονιάς η οποία θα γίνει στις 19 Ιουνίου θα δημοσιευτούν τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ