aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Σε αυτοπεριορισμό ο Έουλερ, φθάνει και ο Ντανίλο

ΑΕΛ: Σε αυτοπεριορισμό ο Έουλερ, φθάνει και ο Ντανίλο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Έουλερ Σίλβα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ο οποίος αποτελεί μία από τις μετεγγραφές της ΑΕΛ για την επόμενη σεζόν, αναμενόταν χθες αργά το βράδυ στην Κύπρο και με το που πατήσει το πόδι του στο νησί μας, θα υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό και θα τεθεί σε αυτοπεριορισμό για 14 ημέρες. Βλέπετε, η πατρίδα του ανήκει στις χώρες κατηγορίας γ’ με μεγάλη επικινδυνότητα στο θέμα της πανδημίας.

Όσον αφορά στον Ριγιάντ Εμαέ, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο από την Παρασκευή, δεν τέθηκε σε αυτοπεριορισμό αφού επέστρεψε από το Βέλγιο (χώρα κατηγορίας β’), ενώ από την ίδια χώρα θα έλθει μέσα στα επόμενα ένα-δυο 24ωρα και το τελευταίο χρονικά μετεγγραφικό απόκτημα των γαλαζοκίτρινων, ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ Ντανίλο Κάμπος. Δεν θα τεθεί σε αυτοπεριορισμό, αφού εξασφάλισε πιστοποιητικό από εργαστηριακό έλεγχο που αποδεικνύει πως είναι αρνητικός στον Covid-19.

Αναφορικά με την αναμονή για την ανακοίνωση της συμφωνίας για αναπροσαρμογή απολαβών και επέκταση συμβολαίου με τους Μηνά Αντωνίου και Γιάννη Γερολέμου, όπως πληροφορηθήκαμε αύριο ή μεθαύριο θα υπογράψουν οι δύο παίκτες και θα ανακοινωθούν με τις καθιερωμένες φωτογραφίες και τα βίντεο.

Σχετικά με τους Γιον Γκαθτανιάγα και Μανουέλ Τόρες, το μέλλον τους στην ΑΕΛ ολοένα και θολώνει. Ο Τόρες παρουσιάστηκε εξ αρχής αρνητικός στην πρόταση αναπροσαρμογής με μειωμένες απολαβές, ενώ ο Βάσκος συμπατριώτης του δεν απάντησε ακόμη με την πληροφόρηση να κάνει λόγο πως ακόμη κι αν το πράξει, η απάντησή του θα είναι αρνητική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ