aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Σαν να τους λέει «ιδού η ευκαιρία»

ΑΕΛ: Σαν να τους λέει «ιδού η ευκαιρία»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΔΙΟΥ

Η πρώτη από τις δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτής της εβδομάδας για την ΑΕΛ είναι σήμερα, στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια Ψευδά στη Λεμεσό στις 19:00 και η δεύτερη το Σάββατο με την Καρμιώτισσα. Η λεμεσιανή ομάδα είναι ασφαλώς το φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο και ο Ντούσαν Κέρκεζ ζήτησε από τους παίκτες του απολυτή σοβαρότητα και όποιοι κληθούν να αγωνιστούν να παρουσιάσουν πειθαρχία.

Στον σημερινό αγώνα ο Ντούσαν Κέρκεζ θα έχει στο αρχικό σχήμα παίκτες που στις πρώτες τρεις αγωνιστικές δεν πήραν και τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής και παράλληλα θα δοκιμάσει και κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας. Είναι, λοιπόν, η μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουν στον προπονητή τους, οι παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν, ότι θα πρέπει να τους υπολογίζει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως είναι λογικό, σήμερα κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Πρόσεκ μιας και ο προπονητής της ΑΕΛ θέλει να κρατήσει και τον νεαρό τερματοφύλακα σε καλή κατάσταση για τη συνέχεια της σεζόν. Από εκεί και πέρα, μάλλον, και ο Αντάμοβιτς θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, αλλά και οι Μαΐντεβατς και Μπάμπιτς θα πάρουν μεγάλο χρόνο στον αγώνα.

Η αναμέτρηση σήμερα θα αποτελέσει για τον Ντούσαν Κέρκεζ ένα είδος τεστ και για τον ίδιο, μιας και θα πρέπει να κρατήσει την ομάδα του φρέσκια και για τους δύο αγώνες αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι πολύ κοντά. Κύπελλο σήμερα και το Σάββατο στις 20:30 ο αγώνας με την Καρμιώτισσα, εκεί όπου οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν εύκολα ή δύσκολα να επιστρέψουν στις νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ