aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ρόλο η ομαδικότητα και η ατομική απόδοση

ΑΕΛ: Ρόλο η ομαδικότητα και η ατομική απόδοση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ρούβεν Χουράδο έφτασε τα 19 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κάτι που δείχνει πόσο πολύτιμος είναι για την ΑΕΛ. Ο Ισπανός επιθετικός είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος, «πιάνοντας» τους Νέμετς και Τρισκόφσκι στα 15 γκολ. Στα 33 του χρόνια έχει την πιο παραγωγική χρονιά, ενώ η προηγούμενη καλή του σεζόν, ήταν το 2013-14 στην πολωνική Πιάστ, όταν είχε σημειώσει 14 τέρματα.

Το χατ τρικ που πέτυχε επί της Νέας Σαλαμίνας, ήταν το πρώτο στην καριέρα του και δεν είναι λίγοι που ποντάρουν στην αγωνιστική του κατάσταση, ενόψει του τελικού κυπέλλου. Ξέχωρα από την κατάσταση του Χουράδο, όλοι στην ΑΕΛ διαπιστώνουν και την προσπάθεια του Ντα Σίλβα να παρουσιαστεί πανέτοιμος στον τελικό. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ, χάρις στο ομαδικό πνεύμα που τους διέκρινε, όμως σε ένα τελικό κυπέλλου θα έχει τεράστια σημασία να αναδειχθούν και οι παίκτες-προσωπικότητες της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ