aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ραντεβού και θέμα χρόνου η ανακοίνωση, τι ισχύει με Ζούνιορ

ΑΕΛ: Ραντεβού και θέμα χρόνου η ανακοίνωση, τι ισχύει με Ζούνιορ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ανανέωση συμβολαίου των Λ. Σίλβα, Α. Τεϊσέιρα και Φιντέλις χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από τον κόσμο της ΑΕΛ. Η Λεμεσιανή ομάδα ΑΕΛ δείχνει πως εμπιστεύεται τους τρεις ποδοσφαιριστές της, αλλά δεν θα μείνει  μόνο σε αυτούς που ανανέωσαν μέχρι το 2022.

Διαβάστε επίσης: Διατεθειμένη να… δέσει τον Τόρες μέχρι το 2022!

Σύντομα, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ θα προκύψουν ανακοινώσεις και για τους Γουίλερ, Ζντραφκόφσκι, Πρόσεκ, Ν. Τεϊσέιρα και Αντάμοβιτς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, διευθετήθηκε ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση και δύο πρώτους και η ανακοίνωση επέκτασής του συμβολαίου τους είναι θέμα χρόνου να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: Οι επόμενοι στη λίστας… επέκτασης!

Στην ΑΕΛ έχουν ως στόχο να διατηρήσουν τον βασικό κορμό και με λίγες προσθήκες το καλοκαίρι να καταστήσουν πιο δυνατή την ομάδα. Αυτοί που θα αποχωρήσουν θα είναι πολύ λίγοι και μάλλον εκείνοι που το τελευταίο διάστημα δεν υπολογίζονται.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι τα… κλειδιά για την ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου τους

Τον Μάιο λήγει το συμβόλαιο και του Ντόσα Ζούνιορ. Ο αρχηγός της ΑΕΛ έχει ανεβάσει την απόδοσή του, παίζει με αυτοπεποίθηση και γενικά είναι ο παλιός καλός Ζούνιορ. Αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας του και λογικά θα βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχίσει, καθότι παρουσιάζονται κι οι δύο πλευρές θετικές.

Προς το παρόν, η προσοχή είναι στους αγώνες που ακολουθούν. Οι γαλαζοκίτρινοι το παίζουν πλέον σε διπλό ταμπλό και ελπίζουν πως στο τέλος της σεζόν θα δικαιωθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ