aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ψάχνει το λάθος για να σωθεί η παρτίδα

ΑΕΛ: Ψάχνει το λάθος για να σωθεί η παρτίδα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε δύο συνεχόμενα ντέρμπι η ΑΕΛ δέχθηκε εφτά γκολ, ενώ είχε δεχθεί 13 γκολ σε 23 αγωνιστικές. Η εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ (0-3) ανέδειξε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς τα ίδια παρατηρήθηκαν και με αντίπαλο την Ομόνοια (1-4). Στην ΑΕΛ έτρεφαν ελπίδες πως θα επανέρχονταν στις επιτυχίες το περασμένο Σάββατο. Αντί αυτού, μέχρι το 57’ το σκορ ήταν στο 0-4

Η απόλυτη απογοήτευση για την ΑΕΛ, η οποία έχασε χωρίς να αντιδράσει και με τους οπαδούς της, δικαιολογημένα, να απορούν και να διαμαρτύρονται. Μια ομάδα που άρχισε με απαιτήσεις και ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, διασύρθηκε σε δυο παιχνίδια και υποχρεώθηκε σε υποχώρηση.

Ασφαλώς, ο τραυματισμός του Λούκας Σόουζα ήταν μεγάλη απώλεια, όπως και η αποχώρηση του Σιέλη, ή ακόμη η μη συμμετοχή του Ζούνιορ στα τελευταία παιχνίδια. Χρειάζεται, όμως, να βρεθούν οι λύσεις και να αποδειχθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές χρήσιμοι για τη συνέχεια. Μερικά εικοσιτετράωρα μετά και με πιο καθαρό μυαλό, αναζητείται το λάθος για να μη χαθεί ο στόχος που τέθηκε.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους με τον Πάμπο Χριστοδούλου κρατούν το κλειδί της ενότητας. Ο πρώτος βάζει το χρήμα, ενώ στον δεύτερο πέφτει η φροντίδα και η αρμοδιότητα να κάνει καλύτερη την ομάδα. Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν από αυτούς να βρουν τη χημεία και να αντιστρέψουν την απογοήτευση.

Γνωρίζουν και οι δυο με ποιο τρόπο μπορούν να το πετύχουν. Οι οπαδοί της ΑΕΛ αναγνωρίζουν τις ικανότητες του Κύπριου προπονητή, αλλά από τις τάξεις τους προκύπτει απογοήτευση. Όπως τονίζουν, αυτός που βλέπουν τώρα στην άκρη του πάγκου της ΑΕΛ δεν βγάζει πάθος, δεν μεταφέρει στους παίκτες τη ζωντάνια. «Για να ξαναγίνει ομάδα η ΑΕΛ, πρέπει και αυτός να βρει τον καλό εαυτό του», ισχυρίζονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ