aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ψάχνει δεξί μπακ χωρίς πίεση, διαψεύδουν για Χάποβντα

ΑΕΛ: Ψάχνει δεξί μπακ χωρίς πίεση, διαψεύδουν για Χάποβντα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αναζήτηση ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας συνεχίζεται από την ΑΕΛ. Υπήρξαν περιπτώσεις που για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν, όπως ήταν αυτή του Περέιρα. Οι γαλαζοκίτρινοι ψάχνουν τον εκλεκτό δεξιό μπακ χωρίς πίεση αφού υπάρχουν επιλογές. Είναι οι Χάρης Κυριάκου και Μηνάς Αντωνίου.

Όσον αφορά στο όνομα του Γιούρι Χάποβντα, που είχε δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Ουγγαρίας και έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές της ΑΕΛ, κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τον σύλλογο της Λεμεσού. Οι γαλαζοκίτρινοι ψάχνουν και για την ώρα δεν έχουν εισέλθει με κάποιο ποδοσφαιριστή σε επαφές με στόχο τη συμφωνία. Με την προσθήκη του δεξιού μπακ η ΑΕΛ θα φθάσει τις επτά μετεγγραφές και το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο. Εάν θα προκύψει κάποια άλλη κίνηση στη συνέχεια, είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος.

Οι γαλαζοκίτρινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Πελένδρι, ενώ η αποστολή διαμένει στον Αγρό. Αύριο η ΑΕΛ θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι, θα αναμετρηθεί με τη Δόξα στο Μακάρειο (19:00). Ο Κέρκεζ θα έχει άλλη μια ευκαιρία να εξάγει συμπεράσματα για την πρόοδο της ομάδας του.

Εξάλλου, στο πλαίσιο των 90 χρόνων ζωής του σωματείου η ΑΕΛ παρουσιάζει ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε για τα 70χρονα «και το οποίο περιέχει σπάνιο υλικό από συνεντεύξεις ανθρώπων θρύλων, αποσπάσματα από ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά και ένα μεγάλο αφιέρωμα σε όλους τους αθλητές του σωματείου μας». Το ντοκιμαντέρ έχει χωριστεί σε επτά επεισόδια και θα προβάλλονται κάθε 3 ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ