aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Προβληματισμός…

ΑΕΛ: Προβληματισμός…

Δεν έφταναν τα γνωστά προβλήματα στην ΑΕΛ, προστέθηκε και ο προβληματισμός για τον βαθμό ετοιμότητάς της. Η διοικητική αβεβαιότητα παραμένει, είναι πασιφανές ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου γυρίζει την πλάτη στην ποδοσφαιρική ομάδα κι ήρθε καπάκι μία… ομιχλώδης εμφάνιση στο προχθεσινό φιλικό κόντρα στην Ομόνοια. Σίγουρα δεν ήταν μόνο η ήττα (0-2) που «συννέφιασε» ακόμη περισσότερο τους λιγοστούς φίλους των γαλαζακιτρίνων στην ανατολική (καμιά 500αριά). Περισσότερο προβλημάτισαν κάποια «χοντρά» λάθη στον αμυντικό μηχανισμό, συν η έλλειψη αποτελεσματικότητας στην επίθεση, συν το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες δεν δείχνουν έτοιμοι να μπουν σε μία βδομάδα στη μάχη του πρωταθλήματος.

Όταν, στην άλλη πλευρά, ο τερματοφύλακας Ουζόχο εμφανίζεται ως ο κορυφαίος της φιλικής αναμέτρησης του Τσιρείου, γίνεται αντιληπτό ότι οι παίκτες του Κέρκεζ έφτιαξαν ευκαιρίες και απείλησαν την εστία του Νιγηριανού. Και στο πρώτο ημίχρονο (με τους Αγκάμοβιτς, Αντάμοβιτς και Αβραάμ) έφτασαν κοντά στο γκολ και στην επανάληψη ήταν πιεστικοί κατά διαστήματα και μπορούσαν να σκοράρουν (με τους Γκαθτανιάγα, Χουράδο και δύο φορές τον Τόρες).

Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι δεν έλειψαν τα «χοντρά» λάθη στον ανασταλτικό μηχανισμό από όπου προήλθαν και τα τέρματα των φιλοξενούμενων, οι φίλοι της ΑΕΛ δεν είχαν και πολλούς λόγους να είναι χαρούμενοι μια εβδομάδα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου. Με δεδομένο ότι η ομάδα τους άρχισε νωρίς προετοιμασία κι έχει στα πόδια της τις διπλές αναμετρήσεις με τον Άρη Θεσσαλονίκης για το Γιουρόπα Λιγκ, θα περίμενε κανείς ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα ήταν πιο ομοιογενείς και θα παρουσίαζαν καλύτερο θέαμα σε μεγαλύτερα διαστήματα.

Εν μέσω των υπόλοιπων προβλημάτων, ο Ντούσαν Κέρκεζ καλείται να αφυπνίσει τους παίκτες του, αφού όπου να ‘ναι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Παίκτες-κλειδιά δεν έχουν ακόμη φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα κι είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες του Βόσνιου τεχνικού, ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στην Ανόρθωση, στο Τσίρειο, την ερχόμενη Κυριακή. Ίσως να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι χθες έγινε άλλο ένα φιλικό με αντίπαλο τον Άρη στα προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ. Ανακοινώθηκε ότι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, έτσι ώστε ο Κέρκεζ να δουλέψει με τους παίκτες χωρίς την πίεση των οπαδών στην εξέδρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ