aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πρόβλημα το διοικητικό, ερωτηματικό ο κόσμος

ΑΕΛ: Πρόβλημα το διοικητικό, ερωτηματικό ο κόσμος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από πέρσι στην ΑΕΛ προνόησαν να ανανεώσουν τα συμβόλαια με κάποιους ποδοσφαιριστές, έτσι στη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί με τον βασικό κορμό που κατέκτησε το κύπελλο. Το πρόβλημα δεν είναι όμως στο αγωνιστικό, αλλά στην κατάληξη του διοικητικού ζητήματος, το οποίο είναι και αδύναμος κρίκος. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους δέχεται πιέσεις ήδη από ανθρώπους της ομάδας αλλά και από απλούς φίλους της ΑΕΛ να παραμείνει στην προεδρία καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει διάδοχη κατάσταση στην ομάδα της Λεμεσού. 

Από την άλλη, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, με την κατάσταση με τους οργανωμένους, οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει τη στάση τους πως δεν θέλουν να επιστρέψουν στις κερκίδες λόγω της Κάρτας Φιλάθλου. Έτσι, οι περσινοί κυπελλούχοι παραμένουν με περίπου 600 εισιτήρια διαρκείας, νούμερο το οποίο δεν συνάδει με το βεληνεκές της ΑΕΛ. Kοντά στις 3.500 έχουν ήδη εξασφαλίσει Κάρτα Φιλάθλου, κυρίως λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων και του τελικού κυπέλλου του περασμένου Μαΐου. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν αυτοί που εξασφάλισαν την κάρτα θα είναι στην ανατολική του Τσιρείου για να στηρίξουν την ομάδα τους στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ