aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Προβάρει ενδεκάδα τελικού

ΑΕΛ: Προβάρει ενδεκάδα τελικού

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε δέκα μέρες η ΑΕΛ θα κληθεί να αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου και εκεί βρίσκεται η προσοχή όλων στον Σύλλογο. Πολύ λιγότερο ενδιαφέρουν τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος από τη στιγμή που διασφαλίστηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάνε χαλαρά στους δύο προσεχείς αγώνες. Αντίθετα, θα φροντίσουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι κερδίζοντας και στέλνοντας το μήνυμα πως θα πάνε με αποφασιστικότητα στις 22 Μαΐου στο ΓΣΠ.

Ο γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν σήμερα τη Νέα Σαλαμίνα, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να προτίθεται να παρουσιάσει στο αρχικό σχήμα ποδοσφαιριστές που προορίζει για τον τελικό. Δέκα μέρες πριν θα θελήσει να κάνει πρόβα τελικού. Δεν υπολογίζει τον Μακρή, που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και τον Αντόνια. Οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεσή του και είναι έτοιμοι να πάρουν τις εντολές του προπονητή τους.

Χωρίς πίεση, η ΑΕΛ θα αγωνιστεί ελεύθερα απέναντι σε μια ομάδα που είχε εξαιρετική πορεία. Ο στόχος είναι η νίκη την οποία θα επιδιώξουν να συνδυάσουν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Είναι σίγουρο πως οι ποδοσφαιριστές θα προσέξουν να μην αποκομίσουν τραυματισμό και να είναι παρόντες στον τελικό, αλλά θα κυνηγήσουν το καλύτερο στο τελευταίο τους παιχνίδι στο Τσίρειο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ από τη Δευτέρα θα εισέλθει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του για τον τελικό, όμως θα θέλει να δει απόψε κάποια πράγματα που πιθανό θέλει να εφαρμόσει σε δέκα μέρες στο ΓΣΠ, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν για τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Βόσνιος τεχνικός θα ξεκινήσει τον αγώνα με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια. Τους Α. Τεϊσέιρα, Ζούνιορ και Λαφράνς στην άμυνα. Μας έχει συνηθίσει στο 3-5-2 ο προπονητής της ΑΕΛ, έτσι στα δύο άκρα θα είναι οι Ν. Τεϊσέιρα (δεξιά) και Αβραάμ (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκαστανιάγα, Ζντραφκόσκι και Ντα Σίλβα, με τους Χουράδο και Μυτίδη ή Σχρανζ στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ