aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πρώτη συγκέντρωση με δικαιολογημένες απουσίες

ΑΕΛ: Πρώτη συγκέντρωση με δικαιολογημένες απουσίες

Δίχως τους Μάρκο Αντάμοβιτς, Άντριγια Μάιντεβατς, Σλόμποταν Μεντόγιεβιτς, Εμαέ και Έουλερ, έγινε η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Οι γαλαζοκίτρινοι έπιασαν δουλειά και σταδιακά, τις επόμενες ημέρες θα «γεμίζει» το προπονητικό κέντρο τους με αφίξεις ποδοσφαιριστών (με την τήρηση ασφαλώς όλων των μέτρων που εξυπακούονται για πρόληψη σχετικά με τη νόσο του κορωνοϊού, αναλόγως της χώρας προέλευσης του κάθε ενός ξεχωριστά). Είτε με τους απόντες του υφιστάμενου ρόστερ είτε με προσθήκες, που μπορεί να προκύψουν.

Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιον παίκτη. Υπάρχουν ασφαλώς οι επαφές με τους Σάντρο Σενκ και Ντανίλο, αλλά όπως μας τονίστηκε χθες από τις τάξεις του συλλόγου της Λεμεσού, ούτε ο πρώτος παίζει μόνος για τη θέση του αριστεροπόδαρου σέντερ μπακ ούτε ο δεύτερος για τη θέση του επιτελικού. «Έχουμε πέντε υποψήφιους για κάθε θέση που μας ενδιαφέρει και γίνονται επαφές. Για την ώρα δεν έχει πλησιάσει κάποιος από αυτούς», λένε οι γαλαζοκίτρινοι.

Από εκεί και ο βομβαρδισμός επέκτασης συνεργασίας με ποδοσφαιριστές έχει κοπάσει, καθώς δεν απάντησαν ακόμα οι Μανουέλ Τόρες, Γιον Γκαστανιάγα και Γιάννης Γερολέμου. Πάντως, οι παράγοντες της ΑΕΛ δεν αγχώνονται σχετικά, αν και θέλουν να εισπράξουν θετική απάντηση και από τους τρεις.

Εν τω μεταξύ, μετά τον Ανδρέα Φράγκο, άλλος ένας ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Καρμιώτισσα. Πρόκειται για τον 19χρονο Χάρη Καψό, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και θα αγωνιστεί για ένα χρόνο στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ