aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πρώτη στο τέλος της σεζόν, ποντάρει στον Άντονι ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: Πρώτη στο τέλος της σεζόν, ποντάρει στον Άντονι ο Κέρκεζ

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μπορεί η ΑΕΛ να ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, όμως στην παρούσα φάση το συγκεκριμένο στοιχείο δεν λέει απολύτως τίποτε. Όλοι στο προπονητικό κέντρο της λεμεσιανής ομάδας θέλουν να δουν την ομάδα τους να κόβει το νήμα πρώτη στο τέλος της περιόδου.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Πάφο έδειξε εικόνα ομάδας που ξέρει τι θέλει να πάρει, αλλά το κυριότερο πως θα εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θέλει. Μπορεί στο πρώτο 45λεπτο να είχε προβλήματα, αφού η αντίπαλος ομάδα είχε διαβάσει σωστά την τακτική των γαλαζοκιτρινων, αλλά το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ξεκλειδώσει την τακτική της παφιακής ομάδας. Η παρουσία του Μεντόγεβιτς βοήθησε τη μεσαία γραμμή στο δεύτερο ημίχρονο, αφού πλέον ο Ζντρασκόφσκι είχε στηρίγματα και βοήθειες στα τρεξίματα.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που βοήθησε προχθές και ποντάρει πάνω του ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι και η αγωνιστική άνοδος του Άντονι Γεωργίου. Ο νεαρός Κύπριος διεθνής στον δεύτερο του αγώνα ήταν σαφώς καλύτερος από το ντεμπούτο του (με τον Ερμή) και είχε σπουδαίες ενέργειες στο δεύτερο 45λεπτο. Μια από αυτές ήταν και η κίνηση που έφερε και το μοναδικό τέρμα για την ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ επενδύει πάνω στον νεαρό και πιστεύει πως μια εξίσου καλή παρουσία στον αγώνα με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα βοηθήσει την ομάδα του να φύγει με βαθμολογικό κέρδος

Στον αγωνιστικό τόμεα, ο προπονητής των γαλαζοκιτρινων δεν υπολογίζει στους  Ντανίλο, Αντρέα Αβραάμ και Βασίλη Παπαφώτη, όπως επίσης και τον Αλεξάνταρ Παντιτς. Στην αναμέτρηση με τους Αμμοχωστιανούς θα δώσει το «παρών» του κανονικά ο Σίτο Ριέρα που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα μείνει εκτός στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ