aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Προεδρικό κάλεσμα στον κόσμο

ΑΕΛ: Προεδρικό κάλεσμα στον κόσμο

Με ανακοίνωση της η ΑΕΛ καλεί τον κόσμο να ρθει ακόμα πιο κοντά και να στηρίξει ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση.

Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ μελετώντας με προσοχή την όλη κατάσταση, μετά την άδικη από πλευράς απόδοσης ήττα της ομάδας στον αγώνα με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, θέλουν να καλέσουν τον κόσμο να έρθει ακόμα πιο κοντά και να στηρίξει ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση στην προσπάθεια που ξεκίνησαν από το καλοκαίρι και θα συνεχίσουν μέχρι τέλους για την επίτευξη των στόχων που έχουμε οριοθετήσει.

Μόνο προσγειωμένα και με σκληρή δουλειά απ’ όλους θα φτάσουμε στην επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ο δρόμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλος και γι’ αυτό θα πρέπει άπαντες να σταθούν ασπίδα στο πλευρό της ομάδας αψηφώντας και προσπερνώντας το κάθε εμπόδιο. Η διοίκηση είναι πεπεισμένη ότι με σκληρή δουλειά και στήριξη από τον κόσμο, αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα, η επιτυχία μας είναι δεδομένη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ