aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πολύ περισσότερο από έναν τίτλο

ΑΕΛ: Πολύ περισσότερο από έναν τίτλο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αυτό που ζούμε όλοι με την πανδημία του κορωνοϊού είναι πρωτόγνωρο. Είναι κόσμος που δυσκολεύεται οικονομικά αφάνταστα και κάποιοι ακόμη δεν έχουν τα βασικά, όσο σκληρό κι αν ακούγεται. Γι’ αυτό και η ΑΕΛ σε συνεργασία με τον ηθοποιό Κώστα Βήχα δημιούργησαν την «Κίτρινη Γραμμή», που βοηθά συνανθρώπους μας που είναι σε δύσκολη κατάσταση. Αυτή είναι η αξία της ζωής, αυτό είναι το πραγματικό μήνυμα της αγάπης του Πάσχα.

Στην ΑΕΛ πρέπει να αισθάνονται περηφάνια γι’ αυτό που κάνουν, αξίζει πολύ περισσότερα από έναν αγώνα, μια νίκη, ένα τίτλο. Σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται διάκριση, ο στόχος είναι να βοηθηθούν όλοι όσοι το έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη. «Και στον Απόλλωνα και στην Καρμιώτισσα και στη Λευκωσία στα Πέρα Ορεινής στείλαμε. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έστειλαν βοήθεια. Τέτοιο Πάσχα δεν θα ξαναζήσουμε.

Καταλάβαμε όλοι ότι είναι άλλες οι αξίες της ζωής. Δεν μπορούμε να κάνουμε μια αγκαλιά και να δώσουμε το χέρι αλλά κάνουμε άλλα πράγματα. Αυτό είναι το πραγματικό μήνυμα της αγάπης του Πάσχα», τόνισε σε δηλώσεις του ο ηθοποιός Κώστας Βήχας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ