aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πολύ λίγοι θα αποχωρήσουν

ΑΕΛ: Πολύ λίγοι θα αποχωρήσουν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το «Goal» αποκάλυψε το Μεγάλο Σάββατο πως, αν ο Ντούσαν Κέρκεζ παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ και στη νέα σεζόν (που είναι πολύ πιθανό), οι προσθήκες δεν θα υπερβαίνουν τις τέσσερις με πέντε. Ο Βόσνιος τεχνικός είναι υπέρ της παρουσίας σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ. Από αυτούς που λήγει το συμβόλαιό τους, μόνο τρεις θεωρούνται βασικοί, οι Μίτρεα, Χ. Κυριάκου και Μέσκα.

Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός μετρά 28 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα. Ο Χάρης Κυριάκου έχει 8 και ο Μέσκα 7. Δεν αποκλείεται με τον δεύτερο σύντομα να υπάρξει εξέλιξη και να υπογράψει επέκταση της συνεργασίας του. Λήγει επίσης και το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Ευάγγελου Γεωργίου, που δεν έχει καμιά συμμετοχή στην τρέχουσα περίοδο. Από τους υπόλοιπους, το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσουν όλοι. Η σκέψη του Κέρκεζ είναι με λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες, η ΑΕΛ να αποκτήσει περισσότερη ποιότητα και μεγαλύτερο βάθος, για να μπορέσει να έχει απαιτήσεις στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ