aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ποιος λέει «όχι» στην ιστορία; Μάλλον όχι ο Κέρκεζ!

ΑΕΛ: Ποιος λέει «όχι» στην ιστορία; Μάλλον όχι ο Κέρκεζ!

Η ΑΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο. Κάτι που ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλει να συνεχίσει να ισχύει και μετά την επόμενη μιάμιση εβδομάδα. Ποιος μπορεί άλλωστε να πει «όχι» στο ραντεβού του με την ιστορία, αφού κανένας προκάτοχός του, από το 1934, δεν οδήγησε τους γαλαζοκίτρινους στην κατάκτηση του νταμπλ.

Γι’ αυτό και από τη διαχείριση του ρόστερ στην «καυτή» σειρά των αγώνων με Ολυμπιακό (κύπελλο), Απόλλωνα, Ολυμπιακό (κύπελλο) και Ομόνοια, μπορεί να εξαρτηθούν πολλά. Σίγουρα, υπάρχει η σχολή σκέψης «όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα». Με άλλα λόγια να γίνει μεγάλο rotation στα ματς με τους μαυροπράσινους και ό,τι βγει, για να κυνηγηθεί ο πρώτος στόχος που είναι το πρωτάθλημα.

Ακόμα και έτσι, όμως, δεν εξασφαλίζει κανείς ότι η ΑΕΛ θα κόψει πρώτη το νήμα, επομένως πάλι υπάρχει το ρίσκο να χαθούν όλα. Έχοντας δείξει ωστόσο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ότι υπάρχουν πολλές επιλογές, το πιο πιθανό είναι να γίνουν αλλαγές στο παιχνίδι της Τετάρτης (14 Απριλίου) με τον Ολυμπιακό. Πιθανόν όμως να μη γίνουν σε τόσο μεγάλο βαθμό, όπως στην προηγούμενη φάση με τη Νέα Σαλαμίνα.

Με προσεγμένες αλλαγές άλλωστε μπορεί να παραταχθεί δυνατή ομάδα, ικανή ακόμα και για το «διπλό», που θα σκοτώσει τα όνειρα των μαυροπρασίνων ενόψει επαναληπτικού. Κάτι που θα γίνει θα είναι ιδανικό, καθώς πλέον θα επικεντρωθούν οι γαλαζοκίτρινοι στα ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα και την Ομόνοια, προστατεύοντας περισσότερους ποδοσφαιριστές στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό που μεσολαβεί.

Όπως και να έχει, όμως, η προσέγγιση του Ντούσαν Κέρκεζ για το αυριανό παιχνίδι στο Μακάρειο θα γίνει γνωστή περίπου μία ώρα πριν από την έναρξή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ