aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πλήγμα με Αβραάμ και Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Πλήγμα με Αβραάμ και Μαΐντεβατς

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Έντονο πονοκέφαλο άφησε στον Ντούσαν Κέρκεζ το παιχνίδι του Κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια Ψευδά, με τους τραυματισμούς των Μαΐντεβατς και Αβραάμ. Το ζητούμενο πριν από τον αγώνα ήταν η πρόκριση για την ΑΕΛ και να πάρουν χρόνο κάποιοι παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Έγινε αυτό, όμως παράλληλα προέκυψαν οι τραυματισμοί και ο Βόσνιος τεχνικός χάνει δύο σημαντικούς παίκτες ενόψει της συνέχειας.

Ανδρέας Αβραάμ και Αντρίγια Μαΐντεβατς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα  χάσουν τα επόμενα δύο παιχνίδια με την Καρμιώτισσα και την ΑΕΚ. Ο Αβραάμ αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Όσον αφορά στον Μαΐντεβατς, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι προχθές θέτοντας ακόμα και υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με την Καρμιώτισσα. Ο 22χρονος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, ενώ κέρδισε και πέναλτι. Δυστυχώς, όμως, η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφού τραυματίστηκε και όπως όλα δείχνουν πως θα μείνει για ένα δεκαήμερο εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ο Αντρέ Τεϊσέιρα, του οποίου η συμμετοχή στο προσεχές ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ίσως το πρωί του Σαββάτου. Στην περίπτωση που ο Πορτογάλος στόπερ δεν καταφέρει να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, θα διατηρηθεί το δίδυμο που αγωνίστηκε στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, δηλαδή οι Μουνόζα και Ράσο.

Με αυτά τα δεδομένα, Γκαζαριάν και Αντωνίου διεκδικούν τη θέση μπροστά από τον Έουλερ, ενώ οι Μαέ και Τόρες θα είναι και πάλι στην επιθετική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων, στην προσπάθεια της ομάδας του Κέρκεζ να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ