aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πιθανό το χειρουργείο για Ζούνιορ και κίνδυνος να χάσει την σεζόν

ΑΕΛ: Πιθανό το χειρουργείο για Ζούνιορ και κίνδυνος να χάσει την σεζόν

Καθόλου θετικά είναι τα μαντάτα από το στρατόπεδο της ΑΕΛ σχετικά με τον τραυματισμό του Ντόσα Ζούνιορ. Ο Πορτογάλος αμυντικός που έχει καταγράψει μόλις πέντε 90λεπτα από τα εννέα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο καθώς η ατυχία του χτύπησε και πάλι την πόρτα.

Ας τα πάρουμε όμως τα δεδομένα από την αρχή. Το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα που αντιμετωπίζει ο Ζούνιορ είναι χρόνιο, ωστόσο κατάφερνε να το ξεπεράσει με θεραπείας αλλά και με μικροεπέμβαση που υποβλήθηκε πριν αρκετό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Αριστερά… νέες δυνάμεις

Το πρόβλημα και οι πόνοι επανήλθαν, γι’ αυτό και γίνεται λόγος για υποτροπή, και έτσι η χειρουργική επέμβαση χαρακτηρίζεται ως η μοναδική λύση για να δώσει τέλος στον τραυματισμό που ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν αποκλείεται να χάσει ολόκληρη την σεζόν αφού χρειάζονται πάνω από τέσσερις μήνες για να επανέλθει πλήρως.

Στο προσεχές διάστημα θα διαφανεί πως θα χειριστεί η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού, ωστόσο σύμφωνα με τα πιο πάνω δεδομένα, οι εξελίξεις δεν μοιάζουν θετικές ως προς την συμμετοχή του στα παιχνίδια της ΑΕΛ. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ζούνιορ ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ