aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πιο καλή η μοναξιά

ΑΕΛ: Πιο καλή η μοναξιά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με νίκη απόψε (19.00) η ΑΕΛ θα πιάσει πάλι κορυφή. Και το ζητούμενο για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, με αντίπαλο τον Ερμή, είναι οι τρεις βαθμοί, με τους οποίους θα φτάσει στους 28 και θα βρεθεί μόνη πρώτη.  Θα πρέπει όμως να προσέξουν πολύ, να μην αγχωθούν και να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο τους να πιάσει ρυθμό και να τους κάνει την ζημιά.

Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα, επανήλθαν, κερδίζοντας την Ομόνοια, ενώ πήραν και το εισιτήριο, για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Αβραάμ και τον Λαφράνς, λόγω καρτών, όπως και τον Μπενίτεθ που αναρρώνει από την επέμβαση που υποβλήθηκε στους προσαγωγούς. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν οι επιλογές, για να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια και στην άμυνα, ο Ν. Τεϊσέιρα, ο Ζούνιορ, ο Α. Τεϊσέιρα και ο Γουίλερ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Ζντραφκόσκι, ο Αντάμοβιτς και ο Ντα Σίλβα. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Χουράδο, δεξιά ο  Τόρες και στην άλλη πλευρά θα είναι ένας από τους Μακρή, ή Μαρκόσκι.

Το παιχνίδι, θέλει  πολλή προσπάθεια και τρέξιμο και ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει πως θα χρειαστεί πολλή δουλειά από όλους. Ο στόχος είναι να μπουν με θετική προσέγγιση στο παιχνίδι, κάνοντας αρχή με νίκη στον β’ γύρο, που θα τους βοηθήσει στη συνέχεια. Μεγάλο ρόλο για να πάρει τον έλεγχο του αγώνα η ΑΕΛ θα έχουν οι μέσοι και ειδικά, ο Αντάμοβιτς με τον Ντα Σίλβα. Οι δυο τους θα αναλάβουν πολλές πρωτοβουλίες και από τα δικά τους πόδια θα γίνει παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια είναι να μην δεχθούν γκολ. Ο Ζούνιορ θα πάρει θέση βασικού και όλοι ελπίζουν, πως θα είναι ο παλιός καλός κεντρικός αμυντικός, που θα είναι σε θέση να έχει ηγετικό ρόλο. Ψάχνει και αυτός τα πατήματα του και αν τα βρει θα είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ