aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πήγε να γίνει μπέρδεμα, αλλά «το κεφάλι ψηλά»

ΑΕΛ: Πήγε να γίνει μπέρδεμα, αλλά «το κεφάλι ψηλά»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πήγε να γίνει ένα μπέρδεμα και μια αναστάτωση παραμονές των εκλογών της ΑΕΛ, με την υποβολή υποψηφιότητας του Ανδρέα Σοφοκλέους, όμως τελικά απέσυρε, μαζί του και άλλοι δύο, έτσι ο 12μελής συνδυασμός του Κώστα Χριστοδούλου επικράτησε και μια νέα σελίδα ανοίγεται στο οικοδόμημα της ΑΕΛ. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους θα συνεχίσει πάντως να ηγείται της ποδοσφαιρικής εταιρείας, ενώ ο Κώστας Χριστοδούλου, αναλαμβάνει το «ιερό φορτίο» της προεδρίας του σωματείου, έχοντας τη στήριξη του κόσμου της ΑΕΛ, όντας οπλισμένος και ο ίδιος με όρεξη για δουλειά.

Συνεργάτες του Χριστοδούλου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι οι Ανδρέας Σκαρπάρης, Ανδρέας Χριστοφόρου, Αντώνης Τομάζος, Γιώργος Σαββίδης, Δημήτρης Καλλής, Κώστας Κωνσταντίνου, Νίκος Ιωάννου, Παύλος Βούρναρης, Πέτρος Κλεάνθους, Τώνια Γρηγορίου και Χριστόδουλος Ιωάννου.

Το μήνυμα που στάλθηκε χθες πριν από τη Γενική Συνέλευση ήταν ξεκάθαρο και στην ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός του Κώστα Χριστοδούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ζητώντας ταπεινά την ευκαιρία των αγνών στρωμάτων της κίτρινης οικογένειας για να ανεβάσουμε την ΑΕΛ εκεί που της αρμόζει σε όλα τα επίπεδα, χωρίς πολλά λόγια και τυμπανοκρουσίες, χωρίς επιπολαιότητες, προσγειωμένα, με άπειρες ιδέες και αγάπη σε αυτό που δίνει νόημα στη ζωή μας, ζητούμε ταπεινά την εμπιστοσύνη σου για να αποκτήσει η ΑΕΛ μας την αίγλη που της αρμόζει με πλήρη επίγνωση του τεράστιου βάρους που καλούμαστε να σηκώσουμε στους ώμους μας. Ζητούμε την ευκαιρία για να συμβάλουμε να επιστρέψει η βασίλισσα στον θρόνο της, σε όλα τα επίπεδα.

Για να αναγνωριστεί, να προσφέρει, να μεγαλουργήσει. Η φιλοσοφία μας απλή: οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Έφτασε η στιγμή η ΑΕΛ να αποδείξει πως δεν θεωρείται τυχαία το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της Κύπρου. Έφτασε η στιγμή που η ΑΕΛ πρέπει να ανοίξει τις πόρτες στις μάζες της, να αφουγκραστεί τις ανησυχίες και τα οράματα αυτών, να αποκτήσει την αναγνώριση που της αξίζει. Το κεφάλι ψηλά, οι σημαίες στα ουράνια. Όλα τώρα αρχίζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ