aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Περιορισμός ρίσκου στις προσθήκες και αποχωρήσεις

ΑΕΛ: Περιορισμός ρίσκου στις προσθήκες και αποχωρήσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην ΑΕΛ βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα, πέραν του Μπεριγκό, τόσο ξένους όσο και Κύπριους. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Τιάγκο, εάν δεν συνεχίσει στην Ομόνοια.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα θελήσουν να μειώσουν το ρίσκο με τις επιλογές που θα κάνουν. Επίσης, επανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του Κίρε Ριστέφσκι, του Σκοπιανού στόπερ που απασχόλησε και τον Ιανουάριο. Ο 30χρονος (22.10.1990) διεθνής αμυντικός αγωνίζεται στην Ουίπεστ Ουγγαρίας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, γεγονός που κάνει πιο εύκολη την προσπάθεια της ΑΕΛ να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Όσον αφορά στο υφιστάμενο ρόστερ, πέρα από τους Πσισιέ, Αβντιγιάι και Πρόσεκ (θα παραχωρηθεί δανεικός) που θα αποχωρήσουν, πληροφορίες φέρουν και τους Αβραάμ και Κυριάκου δύσκολα να συνεχίζουν. Και οι οποίοι, επίσης, διατηρούν συμβόλαιο. Είναι ζήτημα που θα χειριστεί η διοίκηση το προσεχές διάστημα. Ως γνωστό, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τους Αντάμοβιτς και Μπουνόζα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ