aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Περιμένουν περισσότερα από ξένους και Κύπριους

ΑΕΛ: Περιμένουν περισσότερα από ξένους και Κύπριους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έχουν πολλές ευθύνες και θα πρέπει να τις αναλάβουν. Κυρίως οι ξένοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Αγκάνοβιτς, Ν. Τεϊσέιρα, Κάρλος, Χουράδο, Εμαέ, Τόρες, Γκαζαριάν δεν έχουν βοηθήσει ακόμη στο βαθμό που ανέμεναν όλοι στην ΑΕΛ.

Ο Αντάμοβιτς με τον Γκοντάλ, που θα βοηθούσαν ταλαιπωρούνται με τα προβλήματα των τραυματισμών τους, οπόταν εύκολα κάποιος βγάζει το συμπέρασμα, πως η ΑΕΛ πήρε πολύ λίγα από τους ξένους της.

Οι πλέον σταθεροί σε απόδοση και προσφορά, είναι οι Βοζίνια, Ζντραφκόσκι, Α. Τεϊσέιρα, Γκαστανιάγα και Μεντόγιεβιτς. Οι δύο τελευταίοι έχουν τα λιγότερα παιχνίδια από τους υπόλοιπους, όμως όσες φορές βρέθηκαν στην ενδεκάδα, ήταν πολύ καλοί. Ο Ράσο που πήρε θέση βασικού το τελευταίο δίμηνο, πάει αρκετά καλά, ενώ δεν μπορεί να κριθεί ο Μαρκόσκι που δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής.  Η ΑΕΛ εξαρτάται πολύ από την απόδοση των ξένων της, αλλά και από τις εμφανίσεις των Κύπριων. Οι Αβραάμ, Γουίλερ, Γερολέμου, Χ. Κυριάκου, Αντωνίου, έχουν καλές εμφανίσεις, όμως χρειάζεται να ριζώσει στα πόδια τους, η σταθερότητα.

Σε σχέση με τις άλλες ομάδες, ο Ντούσαν Κέρκεζ, έχει μικρότερο ρόστερ και είναι απαραίτητη η ενίσχυση μέσα στον Ιανουάριο για να ελπίζουν στην ΑΕΛ, πως θα υλοποιήσουν τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, είτε μέσω του πρωταθλήματος, είτε μέσω του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ